رئیس سابق جهاد دانشگاهی: برای ترویج فرهنگ دینی باید از شبکههای اجتماعی استفاده کرد
رئیس سابق جهاد دانشگاهی، گفت: برای تبلیغ و توسعه ارزشهای انسانی و یا ترویج فرهنگ دینی میتوان از شبکههای اجتماعی استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری سیتنا (citna.ir)، دکتر یادگاری که در مراسم افتتاحیه همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکه های اجتماعی سخن میگفت، خاطرنشان کرد: از طریق این شبکه ها اطلاع رسانی بین کاربران شبکه اجتماعی صورت می گیرد. کاربران اطلاعات خودشان را به دو شکل محرمانه و در دسترس در این شبکه ها به اشتراک می گذارند. اطلاعات تخصصی نیز از طریق این شبکه ها رد و بدل می شود.
وی افزود: فرصت هایی که از طریق شبکه های اجتماعی بدست می آوریم می تواند مکان مناسبی برای تجارت، تبلیغات، تعامل چند طرفه بین اعضای شبکه های اجتماعی فراهم کند.
یادگاری ادامه داد: به اشتراک گذاشتن اطلاعات، ساماندهی شبکههای بین فردی، به اشتراک گذاشتن فرهنگ ها و ارزش ها از نقاط مثبت این شبکه ها است که می توان از طریق شبکه های اجتماعی فرهنگ غنی اسلام را گسترش داد و برای تبلیغ ارزش ها از این شبکه ها استفاده کرد.
رئیس پیشین جهاد دانشگاهی با اشار به اینکه اطلاعات دقیق و اثرگذار در شبکه های اجتماعی رد و بدل می شود، گفت: البته باید در نظر گرفت که شکل گیری شایعات، اخبارکذب، القای شبهات، نقض اعتماد و صداقت، نقض حریم خصوصی، انزوا و دور ماندن از محیط اجتماع از تاثیرات منفی شبکه های اجتماعی است.
یادگاری با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی بر رفتار انسانها تاثیرگذار است، افزود: در حال حاضر یکی از روش های استفاده در تغییر رفتار انسان ها استفاده از شبکه های اجتماعی است تا رفتارهای مثبت و منفی را در جامعه القا کند و ما سعی می کنیم در این همایش در خصوص تهدیدات و فرصت های شبکه های اجتماعی مستندسازی کنیم تا شیوه های درست استفاده از شبکه های اجتماعی در اختیار مسوولان و مردم بگذاریم تا این اطلاعات در دسترس همگان قرار گیرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید