کدخبر :9920 پرینت
17 مهر 1392 - 10:20

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی: وجود شبکه‎های اجتماعی یک فرصت است

متن خبر

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی، گفت: نمی توان شبکه های اجتماعی را به طور کامل رد و یا قبول کرد؛ وجود این شبکه ها یک فرصت است که می توان از آن به نحو مطلوب استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری سیتنا، "سعید قاضی مغربی" رئیس همایش تخصصی ابعاد شبکه‎های اجتماعی در نشستی با خبرنگاران در پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی، اظهار داشت: شبکه های اجتماعی می تواند مزایایی مانند به اشتراک گذاشتن اطلاعات، بیان آزاد اندیشه ها، گسترش اندیشه ها، استفاده از خرد جمعی و افزایش صمیمیت در سطح جامعه داشته باشد.

وی افزود: این شبکه ها همچنین می تواند مضراتی همچون نقض حریم خصوصی، گسترش شایعات از طریق تبلیغات، ترویج سبک زندگی غربی، ایجاد نیازهای کاذب، تهدید امنیت خصوصی و منزوی شدن استفاده کنندگان از محیط های اجتماعی واقعی داشته باشد.

قاضی مغربی ادامه داد: بنابراین نمی توان این شبکه ها را به طورکامل رد و یا قبول کرد؛ وجود این شبکه ها یک فرصت است که می توان از آن به نحو مطلوب استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای استفاده مطلوب از این فضا باید از آن شناخت کافی داشت. باید این فناوری نوین به صورت علمی و بدون پیش داوری مورد بررسی قرار گیرد، با توجه به ساختار اجتماعی کشور بررسی شود و در نهایت نتیجه این بررسی های علمی برای تصمیم گیری نهایی در اختیار تصمیم گیران و مسوولان کشور قرار گیرد.

قاضی مغربی، کارشناسانه بودن مقالات برگزیده شده برای ارایه در همایش بررسی شبکه های اجتماعی را یادآور شد و افزود: مقالات ارسال شده از نظر علمی و ساختاری که یک مقاله باید از نظر پژوهشی داشته باشد، بررسی و بر همین اساس انتخاب شده اند.

وی برگزاری این همایش را مقدمه ای بر بررسی جامع تر موضوع شبکه های اجتماعی دانست و از سازمان ها، دانشگاه ها و واحدهای مختلف جهاد دانشگاهی در سراسر کشور خواست تا با برگزاری همایش هایی زمینه را برای بررسی کارشناسانه این موضوع فراهم کنند.

 

poster-28.png

به گزارش خبرنگار سیتنا، در ادامه، دکتر مسعود اسدپور دبیر علمی همایش با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی در علوم جامعه شناسی سالها در حال مطالعه است، گفت: این شبکه ها در حقیقت اکنون به بلوغ رسیده است.

 

وی افزود: اطلاعات شبکه های اجتماعی در دنیای واقعی دست نیافته و کارهایی که در علوم اجتماعی در این زمینه شده است در حد 200 تحقیقات بوده که از طریق پرسشنامه انجام شده است.

 

اسدپور خاطر نشان کرد: با اختراع شبکه های مجازی در اینترنت ارتباط با افراد مختلف ایجاد شده و این شبکه ها امکان ارتباط تلفنی، متنی، ابراز اندیشه، رد و بدل کردن عکس را برای کاربران فراهم کرده اند. همین باعث شده که شبکه های اطلاعاتی به سهولت قابل دسترسی باشند. شبکه های مجازی بازنماینده قسمتی از دنیای واقعی هستند و تحلیل این شبکه ها از این جهت اهمیت دارد که ویژگی ها و مشکلات جامعه را ما می توانیم از همین طریق کشف کنیم.

 

گفتنی است؛ همایش شبکه های اجتماعی 20 مهرماه سال جاری در سالن اجلاس برگزار خواهد شد که سه مقاله در حوزه فنی مهندسی و سه مقاله در حوزه علوم اجتماعی به بررسی ویژگی های شبکه های اجتماعی خواهند پرداخت.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.