پیاده سازی پنجره واحد تجاری در منطقه آزاد ارس
مدیرکل دفتر توسعه دولت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت از پیاده سازی پنجره واحد تجاری در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، تجار و بازرگانان برای دریافت مجوز به منظور واردات و صادرات نیازی به مراجعه حضوری نخواهند داشت و کلیه امور به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
به گزارش سیتنا (citna.ir)، سید حسین پاریاب در خصوص نقشه راه توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیکی کشور اظهار داشت: از سال 1389 تدوین نقشه راه توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیکی کشور در دستور کار قرار گرفت و در کمیته تدوین نقشه راه با حضور نمایندگان دستگاهها، نهادها و شرکتهای ذیربط در سراسر کشور نهایی و در همایش هفتم تجارت و اقتصاد الکترونیکی رونمایی شد و مقرر است در هیئت محترم دولت مصوب شود.
پاریاب در ادامه افزود: خروجی این نقشه راه حدود یکصد طرح عملیاتی و 500 پروژه است که باید در کشور انجام شود. یکی از خروجیهای این نقشه راه، الکترونیکی کردن مناطق آزاد تجاری است و در این راستا پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد تجاری صنعتی ارس به صورت پایلوت در دستور کار قرار گرفته است.
وی که دبیرکل انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران میباشد و مدیریت تدوین نقشه راه توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیکی کشور را بر عهده دارد، ضمن بیان اینکه ما منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس را برای پیاده سازی پنجره واحد تجاری انتخاب کردیم تصریح کرد: با این امر تجار و بازرگانان نیاز نیست که به منظور دریافت مجوز برای واردات و صادرات مراجعه حضوری داشته باشند زیرا کلیه امور به صورت الکترونیکی صورت می گیرد.
ایشان با تاکید بر اینکه تجارت و داد و ستد ما باید تسهیل شود، و همه ارتباطات به صورت الکترونیکی و در قالب استاندارد انجام شود از انجام پروژه های دیگر در جزیره کیش خبرداد و خاطرنشان کرد: با راه اندازی درگاه الکترونیکی در کیش ما می توانیم کلیه اطلاعات را به کاربران از خانوارها گرفته تا تجار وبازرگانان ارائه دهیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه برای انجام موفق پروژههای ملی لازم است ابتدا بخشی از پروژه انجام و یا کل یک پروژه در یک جامعه کوچکتر طراحی و پیاده سازی شود گفت، در این راستا مقرر است چندین پروژه به صورت پایلوت در شهرستان ویژه کاشان انجام شود که می توان به اجرای طرح گردشگری الکترونیکی، کارت شهروندی، توسعه تجارت الکترونیکی فرش دستباف و بیمه الکترونیکی اشاره کرد.
پاریاب اشاره کرد که برای جلوگیری از کارهای جزیرهای، اجرای این پروژهها به صورت یکپارچه خواهد بود که پس از پیشرفت 30 تا 40 درصدی طرح، پیاده سازی پنجره واحد تجاری در مناطق آزاد قشم، چابهار و کیش در دستور کار است. وی اظهار داشت: این امر در قالب یک درگاه واحد برای کل کشور است که کاربران می توانند از سراسر دنیا وارد آن شوند و کلیه خدماتی را که می خواهند از این طریق انجام دهند.
مدیر کل دفتر توسعه دولت الکترونیکی وزارت صنعت در پایان تاکید کرد: خروجی های این نقشه راه قرار است در هشتمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی تجارت اقتصاد و الکترونیکی که براساس برنامه مقرر است طی روزهای 29، 30 و31 اردیبهشت سال 93 در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار می شود، به استحضار مسئولین، فعالین این حوزه و شهروندان برسد. ضمنا کاربران می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاعرسانی همایش به آدرس الکترونیکی http://ecec.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید