کدخبر :987 پرینت
25 آذر 1390 - 07:52

وزیر ارتباطات به سیتنا خبر داد: تشکیل پرونده‌ی سلامت الکترونیک برای همه‌ در برنامه‌ی پنجم

متن خبر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مدیریت مصرف دارو در بخش‌های تجویز، تولید و کنترل بازارو آموزش از راه دور در حوزه‌ی پزشکی از جمله مزایای بکارگیری فناوری اطلاعات در حوزه‌ی بهداشت و درمان به شمار می‌رود.

 

دکتر "رضا تقی پور" در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیتنا، ابراز داشت: هیچ شکی نیست که حضور پر رنگ فناوری اطلاعات در حوزه‌ی بهداشت و درمان می‌تواند موجب تحول بنیادین در این عرصه‌ها شود.

 

وی در ادامه یادآور شد: با توجه به گستردگی که این حوزه‌ها در سطح کشور دارند قطعا بدون وجود سامانه‌های اطلاعاتی قوی و گسترده و عمیق مدیریت این حوزه‌ها با سختی‌هایی زیادی روبرو خواهد بود.

 

تقی پور با بیان اینکه پرونده‌ی سلامت الکترونیک برای تمام ایرانی‌ها در برنامه پنجم تشکیل می‌شود، ابراز داشت: همچنین بر اساس برنامه پنجم 20 درصد تجارت داخلی و 30 درصد تجارت خارجی در پایان برنامه پنجم باید به صورت الکترونیکی انجام شود.

 

وی با بیان اینکه از طریق توسعه‌ی شبکه‌ی درمان و مدیریت درمان به صورت الکترونیکی امکان ارائه‌ی خدمات فوق به صورت تخصصی در همه نقاط فراهم خواهد شد، ابراز داشت:  ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی قوی و استفاده از اطلاعات به صورت یکپارچه این امکان را فراهم می‌کند تا مدل‌های جدیدی برای پیشگیری طراحی شود.

 

وزیر ارتباطات گفت: از دیدگاه ما فناوری اطلاعات یک لایه و بخش نیست که تنها یک دستگاه یا یک وزارتخانه عهده‌دار آن باشد بلکه این بخش در تمامی امور مانند اقتصاد و تجارت گسترده شده و این به این معنا است که دفاتر پیشخوان دولت می‌توانند در تمام امور فعالیت کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.