کدخبر :8169 پرینت
26 تیر 1392 - 20:55

اکثر پایگاه‎های وب طی سه سال گذشته در حال مقابله با بحران دوام بوده‎اند

متن خبر

گزارش مبسوط رصد و دیده بانی السیتکس از رفتارهای سازمانی نشان می‎دهد: غالب سیستم‎ها ظرف سه سال گذشته در حال دست و پنجه نرم کردن با بحران دوام بوده‎اند.

به گزارش سیتنا (citna.ir) به نقل از روابط عمومی مرکز کیفیت‎های برتر از ماتریس ارزیابی و اعتبار سنجی "elecitex"، اکثر سیستم‎ها، سازمان‎ها، شرکت‎ها، موسسات، پایگاه های وب ، اصناف بازار، فروشگاه ها و فضای کسب و کار، ظرف سه سال گذشته در حال دست و پنجه نرم کردن با بحران دوام بوده اند و  با شیب تندی در حال افول هستند که کماکان نیز در وضعیت ناپایدار اما متعادل به سر می‎برند.

بنا به این گزارش نتایج رصد و ارزیابی ها با وجود رشد کمی سیستمها، خبر از نابسامانی شدید "نامتعادل ناپایدار" در دوره های 2009 تا 2012 میدهد که عمدتا ناشی از سوء مدیریت، آزمون و خطاهای کورکورانه، سوء استفاده از آشفتگی و موج هیجانات کاذب است و در دوره 2013 در اثر خوشبینی نسبی، نابسامانی " متعادل ناپایدار" شده اما بطور کلی سیری نزولی در بر داشته است. این در حالی است که رشد کمی در چنین شرایطی نشان از افت کیفی داشته است. بطوریکه هرچند به کمیت ها اضافه شده و کثرت بالا رفته اما عمر کوتاهی داشته و ضمن افزایش بی نظمی منتج به تخریب فضای اعتماد و اعتبار نیز شده اند.

 

این ناپایداری حتی به برخی از سیستم‎های سرآمد هم کشیده شده و باعث شده که برخی از آنها تحت تاثیر فشارهای تبعیض آمیز خارجی و همینطور فشارهای داخلی ناشی از رقابت ناسالم له شوند.

 

مرکز کیفیت‎های برتر ادامه می‎دهد مسوولیت پذیری و تعهدات اجتماعی، همه ما را بر آن می‎دارد که همگام با واقعیات جامعه حرکت کنیم و از آن سبقت نگیریم تا بجای رفع تکلیف و اعلام نتایج کاذب، شرایط واقعی جامعه را انعکاس دهیم، لذا السیتکس در چنین شرایطی اقدام به اعلان مکث و اعمال پوتوکل MAX می‎کند لذا نتایجی که پس از آن اعلام می‎شوند، بسیار به واقعیت نزدیکترند و برگزیدگانی که از چالش های سخت سربلند بیرون بیایند نشان از ضریب تحمل و توان بالای آنهاست.

بر اساس این گزارش، بارقه ها و نشانه های تحمیل و تبعیضات خارجی از سال 2006 بر روی اینترنت بشکل نامحسوس و خزنده شروع شده است که آغاز این سیر نزولی اتفاقا از سوی السیتکس رصد و اعلام شده بود و تا 2008 و 2009 ادامه داشته و از آن به بعد علنی شده است.

 

مرکز کیفیت‎های برتر آغاز استانداردهای دوگانه با ایران و تبعیض در شبکه جهانی وب که در حال حاضر گریبان شرکتهای بزرگ ایرانی را یک شبه و بدون اطلاع قبلی گرفته و با استناد به تحریم به کام مرگ می‎فرستند را رصد و ردیابی نموده و هشدار داده بود و پیش بینی خود را بر اساس شرایط جامعه در مورد اهمیت دوام و شرایط احتمالی پیش رو متذکر شد، که متاسفانه درست از آب درآمد.

غالب سیستم‎ها بر دوام و بقای صرف تا حتی انجماد خودخواسته روی آورده اند که هم طبیعی است و هم خطرناک و به همین دلیل هم السیتکس بشکل سیال و پویا تمرکز آنها بر روی دوام را به عنوان چالش آنها در نظر گرفته است. اما خطر آنجاست که "تمرکز صرف فقط بر دوام" اعمال شود، درحالیکه "تمرکز بر دوام" به عنوان یکی از محورهای توسعه السیتکس باید روی کلیه معیارهای مدل تعالی السیتکس جاری شود که این همان میل به تعالی™ است. لذا کسانی که تعهدی نسبت به میل به تعالی™ از خود نداشته اند حتی دوام هم نیاورده اند.

به گفته مهندس نوید رضا نقیه محقق و رئیس مرکز کیفیت‎های برتر، خبر خوب آن است که بررسی‎ها نشان می‎دهد که سیستم‎هایی که به طور جدی پایبند به میل به تعالی™ باشند و  از پروتوکل "مکث" بعنوان نقشه راه میل به تعالی™ در استراتژیها، تاکتیکها و تکنیکها استفاده کنند نیازی به نگرانی ندارند، چرا که نتایج نشان می‎دهند که از آنجا که السیتکس مدل مرجع تمام و کمال تعالی است که از هیچ معیاری کم یا زیاد ندارد و دوام در مدل از ابتدا پیش بینی شده است، سیستم‎های پیرو، با و اجرای بی کم و کاست آن نه تنها دوام آورده اند بلکه در شرایط بحرانی نیز همانند دیگر نمونه های موفق موجود که از افتخارات مدل تعالی السیتکس به شمار می آیند میتوانند توسعه و پیشرفت های چشمگیر نیز پیدا کنند و در بحران ها قله های پیروزی را فتح کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.