کدخبر :5835 پرینت
03 اسفند 1391 - 20:15

خسارات 300 میلیارد دلاری آمریکا از جاسوسی اینترنتی در سال 2012

متن خبر

دولت آمریکا می‌گوید مقابله با هکرهایی را که دست به جاسوسی صنعتی می‌زنند، در اولویت قرار داده است؛ چراکه میزان خسارات ناشی از جاسوسی اینترنتی و سرقت اسرار تجاری و صنعتی آمریکا در سال ۲۰۱۲ بالغ بر ۳۰۰ میلیارد دلار بوده است.

به گزارش سرویس بین الملل سیتنا "citna.ir"، اریک هولدر دادستان کل آمریکا گفته است که سرقت اسرار تجاری و صنعتی آمریکا سالانه ده‎ها میلیارد دلار به شرکت‌های آمریکایی آسیب می‌رساند و تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به شمار می‌رود.

 

دولت آمریکا از شرکت‌ها خواسته تا شواهد و مدارک چنین سرقت‌های اینترنتی را در اختیار یکدیگر و مقامات مربوطه قرار دهند.

باور بر این است که عمده جاسوسی اینترنتی در جهان توسط چین صورت می‌گیرد. سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که این مساله، "تقریبا" در همه دیدارهای مقام‌های آمریکایی با چینی، مورد بحث قرار گرفته است.

اخیرا یک شرکت فعال در زمینه امنیت سایبری در آمریکا گفت که یک واحد نظامی سری چین در انجام مجموعه گسترده‌ای از حملات هکری دست داشته است.

شرکت ماندیانت گفت که این واحد نظامی صدها ترابایت اطلاعات را از شمار زیادی از صنایع که اکثر آن‌ها در آمریکا و تعدادی از آنها در کانادا و بریتانیا مستقر هستند، به سرقت برده است.

چین این اتهام را رد کرده و گفته است که هیچ سند و مدرکی که نشان دهد یک واحد خاص از ارتش این کشور در این سرقت اینترنتی دست داشته وجود ندارد.

به گفته یک نماینده دموکرات مجلس آمریکا، میزان خسارات ناشی از جاسوسی اینترنتی و سرقت اسرار تجاری و صنعتی، در سال ۲۰۱۲ بالغ بر ۳۰۰ میلیارد دلار بوده است.

 

در همین حال وزیر امور خارجه چین گفت که کشورش قربانی حملات اینترنتی است. او به گزارشی که در سال ۲۰۱۲ توسط وزارت فن‌آوری اطلاعات تهیه شده بود اشاره کرد و گفت بیشترین حملات سایبری علیه چین، از آمریکا بوده است.

کارشناسان امنیت سایبری به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته‌اند که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به طور مرتب، جاسوسی سایر کشورها را می‌کنند اما دست به حملات مشابه و سرقت اطلاعات شرکت‌های چینی نمی‌زنند.

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا سال پیش هشدار داده بود که حملات سایبری می‌توانند به اندازه حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی به آمریکا ضربه بزنند.

پانه‌تا گفته بود که طبق اطلاعات سازمان‌های جاسوسی، "عوامل خارجی" سیستم‌های کنترل‌کننده بخش‌های زیربنایی، صنایع و حمل‌ونقل آمریکا را هدف قرار داده‌اند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.