نحوهی اتصال اینترنتی قارههای دنیا با 244 کابل را ببینید
نقشهای در اینترنت منتشر شده که نشان میدهد قارههای مختلف جهان چگونه با کابلهای اینترنتی به یکدیگر متصل شدهاند؛ بیشترین حجم از اطلاعات بین کدام نقاط جاری است و کدام کشورها از همه سریعتر به هم متصل هستند.
به گزارش سرویس بین الملل سیتنا، نقشهی کابلکشی زیرآبی مؤسسه "TeleGeography" برای سال ۲۰۱۳ منتشر شد. این مؤسسه در زمینهی بازاریابی و مشاوره فعالیت میکند. نقشهی یادشده نشان میدهد که قارههای مختلف و کشورهای جهان چگونه با کابل به یکدیگر متصل هستند. نقشهای که روی پایگاه اینترنتی این مؤسسه قرار داده شده، قابلیت بزرگنمایی هم دارد.
(نقشه را میتوانید در این لینک "submarine-cable-map-2013.telegeography.com" ببینید.)
نقشهی منتشرشده ۲۴۴ کابل را نشان میدهد که یا در فاصلهی سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۲ کشیده شدهاند یا تا سال ۲۰۱۴ به بهرهبرداری خواهند رسید. کابلهای موجود رنگی و کابلهای در دست احداث به رنگ خاکستری نمایش داده شدهاند.
آنطور که این نقشه نشان میدهد، در دو سال پیشرو ۱۲ کابل ارتباطی جدید به بهرهبرداری خواهند رسید؛ کابلهایی که از جمله یونان را به لیبی پیوند میدهند یا در نیمکرهی جنوبی کرهی زمین بر بستر اقیانوس آرام گسترده خواهند شد.
حجم انتقال داده
به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، یکی از جالبترین بخشهای نقشهی یادشده در حاشیهی پایینی آن دیده میشود. در این بخش میتوان دید که کشورها یا قارهها چه میزان تبادل اطلاعات با یکدیگر دارند یا اطلاعات با چه سرعتی بین دو نقطه حرکت میکنند.
بهعنوان مثال خط پرسرعتی بین آمریکا و کلمبیا یا آمریکا و ونزوئلا وجود دارد. این در حالی است که سرعت انتقال اطلاعات بین آمریکا و فرانسه یا آمریکا و بریتانیا کمتر است. آمریکاییها با آفریقای جنوبی و هند سریعتر از هر جای دیگری در ارتباط هستند. بیشترین حجم داده هم در نیمکرهی شمالی کرهی زمین میان دو سوی اقیانوس اطلس و همچنین بین آمریکای شمالی و جنوبی داد و ستد میشود.
نسخهی کاغذی این نقشه نیز وجود دارد که میتوان آن را با قیمتی در حدود ۱۸۰ یورو سفارش داد و به دیوار آویخت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید