کدخبر :313073 پرینت
11 دی 1403 - 15:14

پشت پرده خبرسازی‌ها درباره ممنوعیت تتر چیست؟

یک فعال فضای مجازی، گفت: تتر نه در اروپا ممنوع شده و نه به احتمال خیلی زیاد ممنوع خواهد شد؛ تنها موضوع این است که رگولاتور اروپا یعنی MiCA مقرراتی برای شفاف‌سازی پشتوانه استیبل‌کوین‌ها وضع کرده که از ابتدای ۲۰۲۵ باید رعایت شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، پوریا آسترکی، فعال فضای مجازی طی پستی در ایکس نوشت:

لازم است درباره ممنوع شدن تتر در اتحادیه اروپا توضیح دقیقی بدهیم؛ چراکه حجم شایعات به‌خصوص در اینستاگرام زیاد است و در داخل در حال سوءاستفاده از این خبر هستند.

تتر نه در اروپا ممنوع شده و نه به احتمال خیلی زیاد ممنوع خواهد شد. تنها موضوع این است که رگولاتور اروپا یعنی MiCA مقرراتی برای شفاف‌سازی پشتوانه استیبل‌کوین‌ها وضع کرده که از ابتدای ۲۰۲۵ باید رعایت شود.

عمده خبرسازی در این مورد کار صرافی متمرکز Coinbase است که مدتی قبل تتر را حذف کرد، چرا؟ چون کوین‌بیس سرمایه‌گذار مهم در رمزارز رقیب یعنی USDC است. هم کوین‌بیس و هم USDC از نظر حقوقی آمریکایی هستند اما تتر متعلق به یک شرکت ویرجین‌آیلند و هنگ‌کنگی است.

کوین‌بیس نفوذ سیاسی بالایی نیز در آمریکا دارد و از اساس USDC را برای رقابت جهانی با تتر ساخته است اما سهم بازار آن هنوز یک سوم تتر است. پس تخریب تتر یعنی افزایش سهم بازار USDC که هنوز راه زیادی تا سبقت گرفتن از تتر دارد.

بایننس نیز در خبرسازی علیه تتر نقش داشته، چرا؟ چون آمریکا فشار زیادی برای کنترل بایننس گذاشته بود، ماجرای بازداشت و دادگاه سی‌زی و استعفای او از بایننس…

اینجا به‌نظر می‌رسد هرچند بایننس در بازار جهانی امکان حذف تتر را ندارد اما در ضربه به تتر با آمریکایی‌ها همکاری دارد. در واقع حذف تتر یک برنامه آمریکایی است، نه قانون و اتفاق واقعی در اروپا یا میکا.

در ایران هم عده‌ای درحال بزرگنمایی شایعات هستند تا رفتارهای مخرب بانک مرکزی را توجیه کنند، یک سری از صفحات فارکس هم از اساس با کریپتو مشکل دارند که در پخش شایعات نقش دارند.

درباره پرونده سی‌زی و فشار آمریکا بر بایننس که یکی از دلایلش انتقال پول برای ایران بوده، این گزارشی قبلا منتشر کردیم.

تتر

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.