کدخبر :311868 پرینت
19 آذر 1403 - 09:41

معاون رئیس جمهور: نیازمند ساختار جدید در حوزه فاوا هستیم

رئیس سازمان اداری و استخدامی، گفت: سه دهه می باشد که مشغول حرص خوردنیم که چرا خدمات الکترونیکی لذتی به کاربران نمی چشاند، در دولت چهاردهم بهانه ای برای کارکرد ضعیف که خروجی آن برای مردم نباشد، نداریم و ناچاریم برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، علاءالدین رفیع زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی، در مراسم افتتاح نشست تخصصی تحول دیجیتال، افق آینده که با حضور وزیر ارتباطات و معاونین وی در محل مرکز همایش های شهید قندی این وزارتخانه در حال برگزاری است، اظهار کرد: سه دهه می باشد که مشغول حرص خوردن هستیم که چرا خدماتی که دولت تحت عنوان خدمت الکترونیکی به مردم ارائه می دهد، لذتی به کاربران نمی چشاند، در دولت چهاردهم بهانه ای برای کارکرد ضعیف که خروجی آن برای مردم نباشد، نداریم و ناچاریم برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.

وی، با استناد به گزارش مجمع جهانی اقتصاد، ادامه داد: اینترنت همراه، هوش مصنوعی، تجزیه و تحلیل داده های بزرگ و  فناوری، چهار ابزار مسلطی هستند که باید به آنها توجه ویژه کرد، چراکه دنیای دیجیتال را این ابزارها متحول می کند.

وی، اضافه کرد: در این گزارش طبق نظرسنجی از ۸۰۰ شرکت، پیش بینی شده است که در سال ۲۰۲۷ حدود ۸۳ میلیون شغل از بین می رود، در مقابل ۶۹ میلیون شغل جدید جایگزین می شود.

رفیع زاده

رفیع زاده، بیان کرد: حدود ۷۰ درصد خدمات به صورت الکترونیکی به مردم ارائه می شود، اما مردم هنگام مراجعه رقمی پایین تر از ۱۰ درصد را در این خصوص احساس می کنند، این موضوع ناشی از این است که ما برای تولید نرم افزارها، اپلیکیشن و زیرساخت ها هزینه کرده ایم، اما در عمل و اجرا کار نمی کنند، بنابراین باید نگاهمان را به این سو تغییر دهیم که اگر درصد الکترونیکی بودن خدمات را اعلام می کنیم، آن رقم واقعی باشد.

معاون رئیس جمهور، اشاره کرد: ما نیازمند ساختار جدید در حوزه آی تی هستیم، به این موضوع در قانون برنامه هم تاکید شده است.

فاوا

در ادامه مراسم، درخصوص ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیکی درگاه ها و پرتال های دستگاه های اجرایی تندیس هایی اعطا شد.

انتهای پیام

خبرنگار: فرزانه احمدی منش

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.