کدخبر :311543 پرینت
12 آذر 1403 - 13:02

ضرورت برنامه ریزی دقیق وزارت نفت و نیرو برای جلوگیری از قطعی برق

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: دو وزارتخانه نفت و نیرو باید برای رفع مشکل قطعی برق برنامه‌ریزی دقیق‌تری داشته باشند، البته باید این کار در دولت قبل صورت می‌گرفت، چراکه چند ماه از عمر دولت چهاردهم می‌گذرد و طبیعتاً نمی‌تواند به سرعت این مشکل را حل کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، رضا سپهوند در گفت‌وگو با مهر با اشاره به تصمیم اخیر دولت مبنی بر توقف مازوت سوزی و به دنبال آن قطعی برنامه‌ریزی شده برق، گفت: ناترازی انرژی یک واقعیتی است که باید تدبیری برای آن اندیشیده شده و فکری برای تأمین انرژی مردم اعم از برق و گاز در زمستان کرد.

وی افزود: در شرایط ناترازی انرژی برای تأمین برق یا باید سوخت جایگزین مثل مازوت به نیروگاه‌ها داد یا اینکه زیر بار قطعی برق و گاز برویم.

سپهوند توضیح داد: سوزاندن مازوت باعث آلودگی محیط زیست و به خطر افتادن سلامتی مردم می‌شود که شرایط بدی ایجاد می‌کند بنابراین چاره‌ای جز قطعی برق و گاز نیست.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه باید دو وزات‌خانه نفت و نیرو برای رفع مشکل قطعی برق برنامه‌ریزی دقیق‌تری داشته باشند، گفت: باید این کار در دولت قبل صورت می‌گرفت چراکه چند ماه از عمر دولت چهاردهم می‌گذرد و طبیعتاً نمی‌تواند به سرعت این مشکل را حل کند.

سپهوند افزود: انتظار می‌رود دو وزارت خانه نفت و نیرو با برگزاری جلساتی به راهکاری برای رفع ناترازی انرژی و جلوگیری از قطعی برق برسند کما اینکه باید برای سال آینده ۳۵۰۰ مگاوات برق افزایش تولید داشته و بحث بهینه سازی مصرف سوخت طبق برنامه هفتم دنبال شود تا کاهش مصرف سوخت، برق و گاز رخ دهد.

وی با اشاره به حکم قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر گفت: باید بخش صنعت مازاد مصرف خود را تولید کرده و قرار بود برای این کار تسهیلاتی نیز داده شود اما متأسفانه عملکرد در دو سال گذشته خوب نبوده است.

این عضو کمیسیون انرژی خاطر نشان کرد: کمیسیون انرژی و وزارت نیرو به دنبال اجرای درست قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر است تا در ماه‌های باقی مانده تا پایان سال جاری و سال آینده اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال اجرای قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر است، گفت: دولت اول باید صرفه جویی را از خود شروع کرده و بعد مصرف انرژی در بخش خانگی فرهنگ‌سازی و کاهش پیدا کند سپس سراغ بخش صنعت به عنوان بخش مولد و تولید رود.

انتهای پیام
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.