بررسی عملکرد قانون بودجه 1403 در حوزه رسانه و فضای مجازی
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گزارشی به بررسی عملکرد قانون بودجه 1403 در حوزه رسانه و فضای مجازی در شش ماه ابتدای سال پرداخته و اعلام کرد که سنگ بنای یک برنامهریزی صحیح، داشتن تصویری واضح و روشن از مسیری بوده که تاکنون طی شده است.
به گزارش سیتنا، دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «ارزیابی میزان عملکرد قانون بودجه ۱۴۰۳ در حوزه رسانه و فضای مجازی در شش ماهه ابتدایی» بیان میکند که سنگ بنای یک برنامهریزی صحیح، داشتن تصویری واضح و روشن از مسیری بوده که تاکنون طی شده است.
این مهم جز با ارزیابی، سنجش عملکرد و میزان پیشرفت امور محقق نمیشود. ازاینرو گزارش حاضر، میزان عملکرد مفاد تبصرهها شامل بندهای «ب» و «ت» تبصره «۱۳» و جزء «۲» بند «ج» تبصره «۱۳» و نیز اعتبارات پیشبینی شده در سرفصلهای هزینهای و تملکداراییهای سرمایهای سازمان صدا و سیما، خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، شورای نظارت بر صدا و سیما و برنامه حمایت از نشر، کتاب و مطبوعات را در شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ مورد ارزیابی قرار داده است.
در این گزارش آمده است که از محل منابع بند «ب» تبصره «۱۳» (یکدرصد هزینههای شرکتهای دولتی برای ارتقای فعالیتهای فرهنگی) برای خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا تاکنون تخصیصی صورت نگرفته و به سازمان صدا و سیما نیز فقط ۱۰ درصد تخصیص یافتهاست. همچنین ارزیابی میزان اجرا و تحقق شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ تکلیف مندرج در بند «ت» تبصره «۱۳» درباره دستورالعمل برنامههای رسانهای دستگاههای اجرایی، با وجود تصویب و ابلاغ آن وجود ندارد.
این گزارش ادامه میدهد که تکلیف مندرج در جزء «۲» بند «ج» تبصره «۱۳» در خصوص تأمین مالی سازمان صدا و سیما از محل منابع عمومی بودجه به میزان ۲۴ هزار میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد تخصیص داده شده، اما گزارش تفصیلی ارزیابی نتایج اجرای شاخصهای طراحی شده از سوی صدا و سیما ارائه نشده است. اعتبارات دستگاههای اجرایی مزبور بهطور میانگین حدود ۴۵ درصد بوده و از این جهت مطلوب ارزیابی میشود.
متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید