حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از رونق شرکتهای دانشبنیان فناور
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: با توجه به انگیزهها و ظرفیتهایی که در شرکتهای دانشبنیان نوپا وجود دارد، از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری، برنامههای حمایتی مختلفی از جمله تسهیلات قرضالحسنه، حمایت از همکاری و به هم پیوستن شرکتهای دانشبنیان نوپا و تولید محصول مشترک برای ارتقا شرکتهای دانشبنیان نوپا به فناور در نظر گرفته شده است.
به گزارش سیتنا، رضا اسدی فرد با اشاره به نقش آفرینی اثربخش شرکتهای دانشبنیان در توسعه اقتصاد، خلق ارزش افزوده و ایجاد اشتغال گفت: با توجه به رشد 20 درصدی تعداد شرکتهای دانشبنیان در سال 1402 نسبت به سال قبل، توانستند اشتغال تخصصی بالغ بر 400 هزار نفری را به ارمغان بیاورند و گردش مالی قریب به 600 هزار میلیارد تومانی را تا پایان سال گذشته رقم بزنند.
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی بیان کرد: در حال حاضر قریب به 10هزار شرکت دانشبنیان به ثبت رسیدهاند که از این تعداد، شش هزار و 750 شرکت دانشبنیان «نوپا»، بیش از دو هزار و 320 شرکت دانشبنیان «نوآور» و بالغ بر 860 شرکت نیز از دانشبنیانهای «فناور» هستند.
وی با اشاره به برنامه معاونت علمی برای حمایت از توسعه و همافزایی شرکتهای دانشبنیان فناور گفت: حمایتهای مختلفی در ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان برای حمایت از تحقیق و توسعه شرکتهای دانشبنیان فناور پیشبینی شده است که به مسیر رشد و اثرگذاری هرچه بیشتر این شرکتها را فراهم میکند. همچنین با توجه به انگیزهها و ظرفیتهایی که در شرکتهای دانشبنیان نوپا وجود دارد از سوی معاونت علمی و نیز صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامههای حمایتی مختلفی از جمله تسهیلات قرضالحسنه، حمایت از همکاری و به هم پیوستن شرکتهای دانشبنیان نوپا و تولید محصول مشترک برای ارتقا شرکتهای دانشبنیان نوپا به فناور در نظر گرفته شده است.
اسدی فرد تاکید کرد: با توجه به رشد سال گذشته شرکتها، ظرفیتهای خوبی که سال گذشته برای حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری اختصاص داده شده، پیش بینی میشود شرکتهای دانشبنیان امسال رشد بیشتری نسبت به سال قبل خود داشته باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید