کدخبر :292592 پرینت
04 فروردین 1403 - 12:46

کدام گوشی‌ها به اینترنت ماهواره‌ای وصل می‌شوند؟

در گزارش اسپیس ایکس آمده که همه گوشی‌هایی که قابلیت اتصال به شبکه نسل چهارم (4G) را دارند، می‌توانند به شبکه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک متصل شوند، این امکان از طریق برقراری خدمات رومینگ با اپراتورهای محلی میسر خواهد شد. در همین حال اپل در گوشی آیفون ۱۴ امکان اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای را فراهم کرده و گوگل نیز قصد دارد پشتیبانی از این قابلیت را در اندروید ۱۴ اضافه کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، بر اساس اخبار و گزارش‌های منتشر شده، شرکت اسپیس ایکس به زودی امکان اتصال مستقیم گوشی‌های تلفن همراه به شبکه ماهواره‌ای استارلینک را فراهم خواهد کرد، اما کدام گوشی‌ها این امکان را خواهند داشت؟

اسپیس ایکس که متعلق به ایلان ماسک است، در حال توسعه شبکه اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت استارلینک در سراسر جهان است. بر اساس برنامه زمانبندی این شرکت که در وب‌سایت آن منتشر شده، امکان ارسال پیام کوتاه (پیامک) از طریق این شبکه از سال جاری میلادی و همچنین امکان برقراری تماس و استفاده از اینترنت از سال آینده برای گوشی‌های موبایل فراهم خواهد شد.

در گزارش اسپیس ایکس آمده که همه گوشی‌هایی که قابلیت اتصال به شبکه نسل چهارم (4G) را دارند، می‌توانند به شبکه استارلینک متصل شوند. این امکان از طریق برقراری خدمات رومینگ با اپراتورهای محلی میسر خواهد شد.

با این حال، شرکت اسپیس ایکس هنوز در مورد استراتژی خود برای ارائه سیم‌کارت فیزیکی مستقل یا ارائه خدمات از طریق سیم‌کارت مجازی (e-SIM) اظهارنظر نکرده است. این اقدام در راستای گسترش دسترسی به اینترنت پرسرعت در سراسر جهان صورت می‌گیرد.

پیش از این نیز دولت آمریکا با معاف کردن تحریم‌های مربوط به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، به ایلان ماسک و اسپیس ایکس اجازه داد تا خدمات این شبکه را در ایران نیز ارائه کند.

علاوه بر اسپیس ایکس، شرکت‌های فناوری بزرگ دیگری نیز در حال آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای پشتیبانی از اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های هوشمند هستند.

اپل در گوشی آیفون ۱۴ امکان اتصال ماهواره‌ای را فراهم کرده و گوگل نیز قصد دارد پشتیبانی از این قابلیت را در اندروید ۱۴ اضافه کند.

گسترش اینترنت ماهواره‌ای می‌تواند دسترسی به اینترنت پرسرعت را برای مناطق دوردست و محروم از زیرساخت‌های لازم تسهیل کند. این فناوری همچنین در مواقع بحرانی و اضطراری که شبکه‌های زمینی دچار اختلال می‌شوند، کاربرد خواهد داشت.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.