کدخبر :286669 پرینت
04 آبان 1402 - 10:28

اهمیت ویژه اینترنت اشیا در برنامه هفتم توسعه

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: توسعه کاربردی اینترنت اشیا در هوشمندسازی مواردی نظیر حمل و نقل، امنیت عمومی و عوامل تولید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرا گرفته است و هم‌چنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اطلاعاتی و تدوین اسناد ملی مبتنی بر اینترنت اشیا در سرفصل دیگر این برنامه به چشم می‌خورد که حاکی از توجه سیاست‌گذاران به اینترنت اشیا در آینده اقتصادی و اجتماعی کشور است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، احسان کشتکاری در هفتمین «کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیا و کاربردها» که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، به تبیین موضوعات کلیدی توسعه اینترنت اشیا و اقدامات سازمان فناوری اطلاعات ایران پرداخت.

در این رویداد کشتکاری، اقدامات سازمان فناوری اطلاعات ایران در حوزه توسعه اینترنت اشیا را تشریح کرد و گفت: چهار موضوع کلیدی در توسعه اینترنت اشیا وجود دارند که عبارت از لزوم برقراری توازن بین امنیت داده‌ها و در دسترس قراردادن آنها، الزامات قانونی پشتیبان برای توسعه پلتفرم‌ها، نظارت و تنظیم‌گری خدمات و ایجاد محیط‌های ایمن برای آزمون و خطای ایده‌های نو است. لذا با توجه به میزان اهمیت موضوعات مطروحه، سازمان فناوری اطلاعات ایران اقداماتی در رابطه با هر کدام انجام داده است که به طور خلاصه می‌توان به تدوین سند حکمرانی داده، تشکیل کمیته پلتفرم‌های دیجیتال ذیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال هیات دولت، استفاده از ابزارهای قانونی و فنی در اختیار سازمان فناوری اطلاعات برای تنظیم‌گری خدمات اینترنت اشیاء و ایجاد سند باکس تنظیم‌گر بخشی حوزه فاوا اشاره کرد.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران از جایگاه اینترنت اشیا در برنامه هفتم توسعه یاد کرد و اظهار داشت: توسعه کاربردی اینترنت اشیا در هوشمندسازی مواردی نظیر حمل و نقل، امنیت عمومی و عوامل تولید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرا گرفته است. هم‌چنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اطلاعاتی و تدوین اسناد ملی مبتنی بر اینترنت اشیا در سرفصل دیگر این برنامه به چشم می‌خورد که حاکی از توجه سیاست‌گذاران به اینترنت اشیا در آینده اقتصادی و اجتماعی کشور است.

کشتکاری، علاقمندان به ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت اشیاء را برای حرکت به سوی تفکر پلتفرمی دعوت کرد و یادآور شد برای ایجاد سکوهای جدید، باید مدل‌های خلق ارزش را طراحی کرد.

وی، خاطر نشان ساخت، کلید رشد سکوها، داشتن اثرات شبکه‌ای است و دیده نشدن و رشد کند اولیه در این نوع تفکر نباید باعث ناامیدی فعالان شود. برای ساخت پلتفرم، باید صبور و متمرکز بر هدف بود تا بتوان ارزش‌های چندبرابری ایجاد کرد.

گفتنی است؛ در هفتمین «کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیا و کاربردها»، رسول سرائیان، رئیس اسبق سازمان فناوری اطلاعات ایران، برخی از مدیران سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.