اعلام حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری از فعالیتهای هوش مصنوعی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: حمایتهای معاونت علمی از فعالیتهای هوش مصنوعی، حمایتهای آموزشی ترویجی و آشنا کردن دانش آموزان با فضای هوش مصنوعی است و آمادگی برای ورود به بازار کار و همچنین ایجاد فرصتهای اقتصادی در بازار وجود دارد و باید به هوش مصنوعی توجه ویژهای شود.
به گزارش سیتنا، روح الله دهقانی در اولین رویداد کشوری دانشآموزی هوش مصنوعی در هتل عباسی اصفهان با اشاره به اینکه تکنولوژی انسان را از درون ضعیف و از بیرون قوی میکند،اظهار داشت: علم شبکههای اجتماعی روابط خانوادگی و فامیلی را از انسانها گرفت و روابط بینالمللی و دوردست را فراهم و آسان کرد.
وی خطاب به دانش آموزان حاضر در همایش با طرح این پرسش که به نظر شما فناوری هوش مصنوعی مولد قرار است با انسانها چه کند، اظهار داشت: در آینده با توسعه هوش مصنوعی عدهای از انسانها مقهور هوش مصنوعی و عدهای هم صاحبان و فرماندهان هوش مصنوعی خواهند بود و همین عده صاحبان قدرت و پادشاهان آینده خواهند بود.
دهقانی با اشاره به دانش زیست مهندسی که داستان ایجاد انسانهای پیشرفته در آینده است، اضافه کرد: صاحبان تسلط آینده دنیا کسانی خواهند بود که بر هوش مصنوعی و زیست مهندسی اشراف کامل داشته باشند بنابراین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در این دو حوزه سرمایهگذاری و حمایتهای ویژهای دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه اصفهان به عنوان استانی که از ظرفیتها و پتانسیلهای دانشآموزی و دانشگاههای برتر برخوردار است و گامهای هوشمندانه و مقتدرانه ای در این زمینه برداشته است تصریح کرد: هوش مصنوعی به عنوان یک فرآوری ایجاد کننده تحول است و باید هوش مصنوعی را در همه جنبههای اقتصاد فعال و فراگیر کنیم.
وی با اشاره به وجود مغز افزارهای فراوان در کشور که میتواند فرصتی برای دستیابی به اقتصاد و صنعت مبتنی بر هوش مصنوعی باشد یادآور شد: مسیر ایجاد تحول و جریان و حرکت در توسعه و فناوری و هوش مصنوعی از مدرسه و دانش آموز آغاز میشود بنابراین اولین رویداد دانشآموزی هوش مصنوعی یک حرکت جدی به سمت تفکر و توسعه و هوش مصنوعی فعال و پویا در کشور است.
دهقانی با تاکید بر اینکه حمایتهای معاونت علمی از فعالیتهای هوش مصنوعی حمایتهای آموزشی ترویجی و آشنا کردن دانش آموزان با فضای هوش مصنوعی است، افزود: آمادگی برای ورود به بازار کار و همچنین ایجاد فرصتهای اقتصادی در بازار وجود دارد و باید به هوش مصنوعی توجه ویژهای شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از امضا چند تفاهمنامه در سفر یک روزه به اصفهان خبر داد و گفت: یکی از محورهای اصلی قدرت استفاده از هوش مصنوعی در صنعت است، پیش بینی میشود با توجه به عنایت ویژه به هوش مصنوعی در کشور و حمایت از رویدادها و برنامههای آموزشی شاهد ایجاد جریان امیدبخشی در آینده نزدیک در کشور باشیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید