بازار عکاسی در خارج از کشور چگونه است؟
اگر به عکاسی علاقه دارید، در این مقاله با شرایط شغلی و بازار عکاسی در ایران و کشورهای مختلف پرداخته ایم.
گزارش آگهی/ در سالهای اخیر، بازار کار رشته عکاسی در برخی از کشورها داغتر از همیشه شده است. همین امر موجب شده تا عکاسان با حرفههای مختلف عکاسی، به فکر امتحان کردن شانس خود برای درآمد زایی در دیگر کشورها باشند. تجربه زندگی در یک کشور دیگر، آشنایی با فرهنگهای جدید، کسب درآمد به یک واحد پولی جدید از دلایل جذاب برای ادامه راه در یک کشور متفاوت است.
اما سوال مهمی که به وجود میآید، این است که چه کشورهایی از نظر درآمد زایی برای شغل عکاسی مناسب هستند؟ کدام کشورها از نظر شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مناسب هستند؟
در ادامه، به بررسی لیستی از بهترین کشورهای دنیا از نظر فرصت شغلی برای عکاسان، پذیرش مهاجرت شغلی، میزان کسب درآمد و … میپردازیم. اما باید بدانید در واقع بهترین کشور برای کسب درآمد از این شغل، همان کشوری است که حداکثر فاکتورهای قابل قبول شما را برای یک زندگی خوب داشته باشد.
روشهای مختلف درآمدزایی از عکاسی
اهمیتی ندارد که به چه میزان آموزشهای حرفهای در زمینه عکاسی دیده باشید و یا تجهیزات پیشرفته در اختیار دارید. تا زمانی که نتوانید از حرفه خود کسب درآمد انجام دهید، عملاً یادگیری آن حرفه برای شما سودی نداشته است. عکاسی امروزه بیش از گذشته طرفداران خاص خود را دارد و میتوان با یادگیری این حرفه، درآمد خوبی از آن ها کسب کرد. در هر کشوری که باشید، بسیاری از شرکت ها به دنبال استخدام عکاس پروژه ای و یا تمام وقت هستند. همچنین امکان عکاسی به صورت فریلنسری و دورکاری هم در کشورهای مختلف وجود دارد. پس اگر به عکاسی علاقه دارید، حتما این حرفه را دنبال کنید. بیشترین تقاضای مربوط به سفارش عکاسی، شامل موارد زیر است:
- عکاسی شخصی
- بلاگر عکاسی
- عکاسی شرکتهای تبلیغاتی
- عکاسی محصولات سایت
- عکاسی آتلیه
- عکاسی کسب و کار
درآمد عکاسی در کانادا
کانادا یکی از محبوبترین کشورهای دنیا برای عکاسان است. این کشور در بیانیههای خود اعلام کرده که تا سال ۲۰۲۸ بیش از ۵۰۰۰۰ موقعیت جدید به فرصتهای شغلی برای عکاسان این کشور افزوده خواهد شد. بدین شکل، کانادا اولین قطب درآمد زایی از عکاسی در تمام دنیا خواهد شد. وجود امنیت بسیار بالا، ثبات اقتصادی و دیگر مزایای این کشور باعث شده تا سالانه چندین هزار نفر از روشهای مختلف به فکر مهاجرت شغلی، تحصیلی و … به اینکشور باشند و زندگی متفاوت و جدیدی را شروع کنند. فرصتهای شغلی برای کسب درآمد از عکاسی در کانادا متنوع و متفاوت است. شما میتوانید برای مجلات و روزنامه عکاسی کنید، استودیوی شخصی خودتان را داشته باشید، برای وب سایتهای مختلف کار کنید و یا برای شرکتهای تبلیغاتی کار کنید.
میزان درآمد:
متوسط درآمد سالانه یک عکاس در کانادا حدودا ۳۹۰۰۰ هزار دلار است. اما دستمزد یک عکاس که به صورت ساعتی کار میکند به طور متوسط بین ۳۰-۴۰ دلار است. اما باید دقت کنید که برخی از فاکتورها بر میزان درآمد زایی شما نقش مهمی دارند که شامل:
- مدرک
- ساعتهای کاری
- شهر محل زندگی
- سابقه کاری
- تخصص و میزان حرفهای بودن
- خلاقیت عکاس
شرایط کار:
- حداقل ۲ سال سابقه کاری از طریق عکاسی در چندین سال اخیر
- حداقل ۲ سال سابقه کاری در زمینه عکاسی بین الملل
- حداقل ۱ سال سابقه خود اشتغالی در زمینه عکاسی
- حداقل ۱۸ سال سن
- دارای مدرک لیسانس از رشتههای هنرهای تجسمی و یا گواهینامه عکاسی از دانشگاههای معتبر
- قبولی در آزمونهای زبان، مانند دولینگو، آیلتس، تافل
- داشتن تمکن مالی
درآمد عکاسی در انگلیس
آمارها نشان میدهد که کشور انگلیس یکی دیگر از گزینههای محبوب عکاسان برای درآمد زایی است. طبق گزارشات ارائه شده، شغل عکاسی در کشور انگلیس با رشد ۵درصدی مواجه شده است. این اعداد، آمار بسیار خوبی را نشان میدهند و نوید بخش توسعه و ایجاد فرصتهای شغلی بیش از پیش برای عکاسان است. فرصتهای شغلی در انگلستان برای عکاسان شامل مواردی همچون عکاسی مطبوعاتی، طراح وب، متخصص چندرسانهای، تدوینگر فیلم و … است.
شرایط کار:
- داشتن مدرک زبان با حداقل نمره قبولی تعیین شده
- تخصص بالا در زمینه عکاسی
- سابقه کاری
- دارا بودن پورتفولیو هنری
- داشتن ویزای کاری
- مدرک معتبر مرتبط با عکاسی
میزان درآمد:
میزان درآمد از طریق شغل عکاسی در انگلیس حدوداً ۲۶۰۰۰ هزار پوند در سال است. البته میزان درآمد در این کشور، به تواناییهای شخص متخصص نیز بستگی دارد و حتی میتواند به حدود ۴۰۰۰۰ هزار پوند در سال هم برسد.
درآمد عکاسی در آلمان
آلمان یکی دیگر از کشورهایی است که عکاسان میتوانند حقوق بسیار مناسبی را در آن کسب کنند. در حال حاضر، به دلیل وجود مناظر طبیعی زیبا و جاذبههای تاریخی بالا، بازار کار عکاسان در این کشور بسیار داغ است.
میزان درآمد
درآمد یک عکاس در آلمان میتواند با توجه به شرایط افراد کاملاً متفاوت باشد. حقوق عکاسانی که به صورت روز مزد فعالیت میکنند، میتواند از ساعتی بین ۵۰ تا ۲۰۰ یورو متغیر باشد. درآمد متوسط سالانه عکاسانی که به صورت تمام وقت مشغول به کار هستند، بین ۳۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ هزار یورو است.
درآمد عکاسی در استرالیا
از آنجایی که مردمان کشور استرالیا بسیار علاقهمند به هنر هستند، رشته عکاسی نیز در این کشور جایگاه خوبی دارد. همچنین کشور استرالیا یک کشور مهاجرپذیر با شرایط اقتصادی مطلوب است.
میزان درآمد:
اقتصاد کشور استرالیا در جایگاه مناسبی قرار دارد و سالانه پذیرای مهاجران زیادی از سراسر جهان است. اما با این حال، هزینه زندگی در این کشور به نسبت دیگر کشورها مقداری بالاست. اما شرایط در این کشور به گونهای است که میتوانید فرصتهای شغلی زیادی برای عکاسی پیدا کنید. در حال حاضر، درآمد یک عکاس در استرالیا به طور تقریبی ۷۸۰۰۰ هزار دلار استرالیا در سال است.
شرایط کار:
- داشتن مدرک زبان
- داشتن مدرک کارشناسی و یا دیگر مدارک معتبر مربوط به عکاسی
- ویزای کاری
- سابقه شغلی مرتبط
درآمد عکاسی در دبی
شغل عکاسی در دبی به یکی از ۱۰ شغل پردرآمد در این کشور تبدیل شده است. عکاسی حرفهای از توریستها، ساخت تیزرهای تبلیغاتی برای شرکتها و عکاسی از مدلهای تبلیغاتی چند نمونه از روشهای کسب درآمد برای عکاسان مشغول در دبی است.
شرایط کار:
- سابقه مرتبط با عکاسی
- مدارک مرتبط با عکاسی
- شخص از خلاقیت و استعداد کافی در این زمینه برخوردار باشد.
- فرد متخصص انعطاف لازم برای سفر به بخشهای مختلف را داشته باشد.
درآمد:
با توجه به این که چقدر در کار حرفه ای هستید، خلاقیت دارید، ابزار کار حرفهای در اختیار دارید و چندین سال مشغول به فعالیت هستید میزان درآمد میتواند متفاوت باشد.
میزان درآمد یک عکاس با مهارت در دبی متوسط ماهانه ۱۶۰۰۰ هزار درهم است.
درآمد عکاسی در ترکیه
کشور ترکیه در سالهای اخیر به یکی از مقصدهای محبوب برای عکاسان تبدیل شده است. هزینههای زندگی در این کشور نسبت به کشورهای دیگر برای ایرانیان بسیار مناسب است. در این کشور فرصتهای شغلی بسیاری به دلیل توریستی بودن، تاسیس شرکتهای بزرگ و … وجود دارد.
درآمد:
به طور متوسط یک عکاس در ترکیه میتواند سالانه ۴۵۰۰۰ هزار دلار درآمد داشته باشد و ماهیانه برای پرداخت هزینههای زندگی به حدود۹۰۰ دلار نیاز دارد.
شرایط کاری:
- آشنایی با زبان ترکی یا انگلیسی
- داشتن مدرک مرتبط با عکاسی
- سابقه کاری مرتبط
درآمد عکاسی در ایران
عکاسان در ایران میتوانند در زمینههای مختلفی کسب درآمد کنند. برای مثال در شرکتهای تبلیغاتی استخدام شوند، عکاسی محصولات انجام دهند، به صورت فریلنسری فعالیت کنند و یا به صورت پروژهای برای سیمنارها و ایونتها عکاسی انجام دهند.
درآمد:
درآمد عکاسی در ایران میتواند با توجه به مهارتها، میزان فعالیت و زمینه کاری، شرایط و عوامل مختلف، متغیر باشد. برای دستیابی به یک درآمد مطمئنتر و بالاتر در ایران، پیشنهاد میکنیم بازار هدف خود را بررسی کنید، تخصص خود را مشخص کنید و استراتژی مناسبی برای بازاریابی و توسعه کسب و کار خود انتخاب کنید.
شرایط کار:
- داشتن یک مدرک معتبر در زمینه عکاسی
- خلاق بودن عکاس
- برای استخدام به صورت ثابت، گاهاً داشتن سابقه کاری مرتبط الزامی است.
سخن نهایی
بازار کار عکاسی در کشورهای مختلف متفاوت است. در برخی کشورها، عکاسی یک صنعت رو به رشد است و فرصتهای شغلی بسیاری وجود دارد، در حالی که در دیگر کشورها ممکن است کمترین فرصتها وجود داشته باشد. کشورهایی که در سالهای اخیر محبوبیت زیادی میان عکاسان پیدا کرده شامل، کانادا، انگلیس، آلمان، ترکیه و ... است. در هر صورت، بازار کار عکاسی ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند تقاضا، رقابت و توسعه صنعت باشد. رشد مهارتها و استفاده از روشهای نوین نیز میتواند در پیشرفت حرفه عکاسی کمک کند. کسب درآمد از رشته عکاسی به تخصص و مهارتها، بازار هدف، سطح بازار و موارد مهم دیگری بستگی دارد. اما زمانی این حرفه میتواند برای شما درآمدزا باشد که به مهارتهای خود و بازار هدف مدنظرتان در هر جای دنیا که هستید، اهمیت بدهید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید