کدخبر :282608 پرینت
19 تیر 1402 - 15:02

سلطانی: هم‌افزایی بیشتر در حوزه تلفن ثابت و سیار برای رسیدن به ارتباطی پایدار ضروری است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران در بخش ثابت و سیار به عنوان شبکه مادر مخابراتی، کلیدی‏‌ترین نقش را در تحقق اهداف فناوری و بالندگی صنعت فاوا بازی می‏‌کند بنابراین رشد شرکت مخابرات و همراه اول، با هم‌افزایی بیشتر در حوزه تلفن ثابت و سیار برای رسیدن به ارتباطی پایدار و فراگیر ضرورت دارد.

متن خبر

به گزارشسیتنا، مهندس مجید سلطانی در گردهمایی مدیران شرکت های مخابرات ایران، ارتباطات سیار و نقش اول کیفیت درمراسم آغاز فاز ۹ توسعه شبکه همراه اول با اشاره به نرخ بازگشت دارایی ها ( (ROA درحوزه های تلفن ثابت ،سیار و روندسرمایه گذاری ها برضرورت هم افزایی  مدیران مناطق در سراسر کشور تاکید کرد و افزود: مدیران باید برنامه ریزی و هدف گذاری کند و در زمینه کنترل و تنظیم هزینه مدیریت داشته تا شاخص هزینه ها پایین شود واز حوزه سیار نیز خواست که در زمینه مدیریت هزینه ها تمامی مناطق توجه و تعامل کامل را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم فردایی بهتر برای صنعت ارتباطات کشور رقم بزنیم خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران و ارتباطات سیار با توجه به گستره فعالیت خود در سراسر کشور و مزیت های نسبی، اصلی ‏ترین بازیگر در توسعه شبکه و زیرساخت های ارتباطی هستند.

سلطانی با اشاره به تحمیل بی‌ثباتی اقتصادی به شرکت مخابرات ایران د رزمینه درآمد و هزینه گفت: تدوین سیاست‌های انقباضی از سوی سیاستگذار در حوزه‌های درآمدی شرکت طی سال‌های گذشته و تحمیل هزینه‌های انبساطی در همه عوامل تولید و ارائه خدمات شامل انرژی، سرمایه‌های انسانی و تامین سرمایه و…، تحمیل هزینه‌های مخالف قانون تجارت و اصل ۴۴ قانون اساسی تمامی این موارد موجب تضعیف ‌ثبات اقتصادی در این شرکت شده است.

وی تصریح کرد: سیاست‌ها و تصمیم‌هایی که در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات اتخاذ می‌شود حتماً باید علاوه بر پیوست‌های مختلف، پیوست اقتصادی نیز داشته باشد. هرگونه بی‌ثباتی در تصمیمات و سیاست‌ها ممکن است نوسانات اقتصادی خارج از توان را به شرکت‌ها تحمیل نماید. پیوست‌های اقتصادی تصمیمات باید دورنمای اقتصادی شرکت را برای نگهداری از شبکه‌های توسعه یافته و توسعه‌های آینده تضمین نماید.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اصلاح نظام تنظیم گری صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات براساس عرف بین المللی به منظور تقویت جنبه های اقتصادی و اجتماعی تصمیمات و مصوبات را ازجمله شاخص های ضروری در موفقیت شرکت مخابرات را عنوان کرد و اظهار داشت: اصلاح میزان حق السهم دولت از اپراتورها متناسب با وضعیت اقتصادی کشور برای تقویت توازن اقتصادی شرکت براساس عرف بین المللی و تسهیل سرمایه گذاری دولت در توسعه شبکه مخابراتی کشور به عنوان نقش مالکیتی (نه حاکمیتی) از سهم درآمدی نیز از دیگر شاخص هایی است که موجب موفقیت در شرکت می شود.

وی نداشتن توجیه اقتصادی لازم جهت جذب سرمایه در بیشتر پروژه‌ها (به ویژه خارج از کلان شهرها) و عدم توازن درآمدها و هزینه‌های عملیاتی برای نگهداری شبکه در بیشتر مناطق ی را از جمله موانع پیشرفت اقتصادی صنعت مخابرات دانست و گفت: ناتوانی شرکت در خوش درخشیدن در بازار سرمایه برای جذب سرمایه به دلیل نبرد اقتصادی تحمیلی، نبود نقدینگی و اعتبار لازم جهت سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که توجیه اقتصادی بهتری دارند وسهم بالای درآمدی نهادهای دولتی در قالب‌های مختلف (که در دنیا بی‌نظیر است) و از بین بردن نقدینگی شرکت برای توسعه و حتی گذران امورات شرکت نیز از موضوعات مهم در موانع پیشرفت اقتصادی صنعت مخابرات است.

سلطانی در زمینه آسیب شناسی خصوصی سازی در شرکت با تاکید برعدم بازیابی نقطه تعادل اقتصادی جدید گفت: با توجه به اینکه ابعاد اقتصادی همه خدمات بر مبنای نظام حاکمیتی و دولتی تنظیم شده بود، لازم بود که در شرایط خصوصی شده، بازبینی و نقطه تعادل اقتصادی جدید بر مبنای نظام خصوصی شده برای همه خدمات بازمحاسبه و ابلاغ می شد که تاکنون صورت نگرفته است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.