هدست واقعیت ترکیبی اپل چیست و چه کاربردی دارد؟
هدست واقعیت ترکیبی اپل که بیشتر شبیه عینک اسکی است، با ترکیب ویژگیهای واقعیت مجازی و افزوده به کاربر امکان میدهد محتوای دیجیتال را روی محیط اطراف خود مشاهده کند، همچنین سیستم عامل این هدست نیز ویژن اواس نام دارد و عرضه عمومی این محصول جدید اپل قرار است از ابتدای سال آینده با حداقل قیمت ۳۴۹۹ دلار آغاز شود.
به گزارش سیتنا، اپل به تازگی و در جریان کنفرانس سالانه خود از نخستین هدست واقعیت ترکیبی این شرکت پرده برداشت. معرفی «ویژن پرو» به منزله ورود اپل به رقابتی نوین با متا است. متا در حال حاضر با هدست واقعیت ترکیبی خود با عنوان کوئست پیشتاز این عرصه است.
این هدست که بیشتر شبیه عینک اسکی است، با ترکیب ویژگیهای واقعیت مجازی و افزوده به کاربر امکان میدهد محتوای دیجیتال را روی محیط اطراف خود مشاهده کند.
در همین راستا نیز تیم کوک مدیرعامل اپل در جریان معرفی ویژنپرو آن را محصول جدید انقلابی خواند و گفت: «ترکیب محتوای دیجیتال و دنیای واقعی تجربههای تازهای که تا به حال نداشتهایم را بوجود میآورد.»
عرضه عمومی این محصول جدید اپل قرار است از ابتدای سال آینده با حداقل قیمت ۳۴۹۹ دلار آغاز شود. ریچارد هوارث، نایبرئیس گروه طراحی اپل میگوید: «اگر یک تلویزیون جدید پیشرفته، چند بلندگو با کیفیت بالا، یک کامیوتر قدرتمند و یک دوربین باکیفیت تهیه کنید هم باز به پای کیفیت ویژن پرو نمیرسید. باتری ویژن پرو از طریق سیمی به آن وصل میشود و با هربار شارژ کامل برای دوساعت کار میکند. بر روی این هدست جدید اپل سوئیچی مشابه تاج دیجیتال (Digital Crown) در ساعتهای هوشمند اپل وجود دارد که کاربر از طریق آن میتواند میزان ورود به واقعیت مجازی از واقعیت افزوده را مشخص کند. واقعیت افزوده به معنای قرار گرفتن مولفههای مجازی بر عناصر دنیای واقعی و واقعیت مجازی به معنای غوطهور شدن کامل در دنیایی مجازی است. کاربران ویژن پرو با استفاده از حرکت چشمها، حرکات خاص دستهایشان و یا با استفاده از دستورات صوتی میتوانند این وسیله را کنترل کنند.
کارایی ویژن پرو چیست؟
کاربران با استفاده از ویژنپرو تقریبا همه امکانات یک کامپیوتر را در اختیار داشته باشند. میتوانند با کیفیت ۴k فیلم ببینند و یا چیزی را تایپ یا طراحی کنند. در واقع کاربر میتواند با اختیار داشتن چندین مانیتور هم محیط پیرامونش را ببیند و هم کارهایش را انجام دهد.
به علاوه این که در این محصول تراشه M2 به همراه تراشه جدیدی با عنوان R1 به عنوان پردازشگر استفاده شدهاند. اپل میگوید که تراشه آر۱ میتواند اطلاعاتی را که از طریق سنسورها بدستمیآیند را کمتر از یک چشمبرهم زدن پردازش کند.
بنابر اعلام اپل این وسیله قادر به اجرای دیزنی پلاس، سرویس پخش اینترنتی شرکت والت دیزنی، مجموعه آفیس شرکت مایکروسافت و برنامههای شرکت ادوبی است.
سیستم عامل این هدست نیز ویژن اواس نام دارد.
تراشه ام۲ اولترا
اپل همچنین از تراشه جدید ام۲ اولترای خود رونمایی کرد. اپل از این تراشه که قدرتمندترین پردازشگر این شرکت است، در کامپیوترهای رومیزی مکپرو و مکاستودیوی خود استفاده میکند. این تراشه درواقع متشکل از دو تراشه ام۲ است که روی هم قرار گرفتهاند.
اپل پیشتر از همین شیوه برای ارتقای تراشه ام۱ خود به ام۱ اولترا استفاده کرده بود. تراشه ام۲ که دارای یک واحد پردازشگر ۲۴ هستهای مرکزی است، سرعتی ۲۰درصد بالاتر از ام۱ اولترا دارد.
مکبوک ایر بزرگتر، کامپیوترهای رومیزی قدرتمند
اپل همچنین مکبوک ایر ۱۵ اینچی جدید خود را به بازار عرضه کرد. باتری این لپتاپ محبوب اپل میتواند ۱۸ ساعت آن را در حال کار روشن نگاه دارد. اپل از تراشه ام۲ به عنوان پردازشگر این کامپیوتر استفاده کرده است.
قیمت مکبوک ایر جدید اپل از هزار و ۲۹۹ دلار آغاز می شود. اپل همچنین قیمت نسخه ۱۳ اینچی این لپتاپ را با ۱۰۰ دلار کاهش به حداقل هزار و ۹۹ دلار رساند.
این شرکت همچنین کامپیوترهای رومیزی خود را با معرفی نسخه جدید مکپرو ارتقا داد.
اپل در این نسخه از تراشه ام۲ اولترا به عنوان پردازشگر استفاده کرده است. قیمت این کامپیوتر از شش هزار و ۹۹۹ دلار آغاز میشود.
اپل همچنین نسخه ارزانتر و فشردهتر این کامپیوتر یعنی مکاستودیو را با تراشههای ام۲ اولترا و ام۲ مکس ارتقا داد.
ابزارکهای جدید برای ساعت هوشمند اپل، به روز رسانی سیستم عامل و برنامه ژورنال
اپل همچنین از نسخه جدید سیستمعامل خود با عنوان آیاواس ۱۷ رونمایی کرد. این شرکت همچنین بهروز رسانی هایی را روی برنامههای آیمسیج، کیبورد مجازی و فیستایم خود انجام داد.
کاربران آیفون همچنین با استفاده از قابلیت جدیدی به نام نیمدراپ میتوانند مشخصات افراد موجود در فهرست تماس خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. برنامه جدید اپل با عنوان ژورنال که مختص آیفون است، با استفاده از قابلیت یادگیری ماشینی درونی میتواند با پردازش عکسها، مکانها و دیگر اطلاعات داخل تلفن همراه پیشنهاداتی را به کاربر ارائه کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید