چطور بالم لب خانگی بسازیم؟
اگر برای چرب نگهداشتن لبهایتان میخواهید از محصولاتی استفاده کنید که ترکیبات آن را دقیقا بدانید چه هستند، بهترین روش، ساخت یکی از بالم لب یا همان چرب لبهای خانگی است.
به گزارش سیتنا، وقتی خودتان چرب لب خانگی بسازید میتوانید از آن با خیال راحت استفاده کنید و نگران ترکیبات احتمالا مضری که ممکن است نوع بازاری آن داشته باشد، نباشید. در اینجا دو روش ساخت چرب لب را برایتان آوردهایم:
۱. چرب لب خانگی وگان
این چرب لب مناسب افراد گیاهخوارست و ترکیبات آن کاملا گیاهی است.
مواد لازم:
۲۸گرم کره کاکائو؛
۲۸ گرم روغن نارگیل؛
۱۴ گرم روغن جوجوبا؛
۶ گرم موم گیاه کاندلیلا.
روش ساخت:
۱. کره کاکائو، روغن نارگیل، روغن جوجوبا و موم کاندلیلا را درون ظرفی مقاوم به حرارت بریزید و آنها را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. سپس ظرف را درون مایکروویو (به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه) یا روی اجاق گاز بگذارید تا مواد کاملا ذوب شده و با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
۲. اکنون ترکیب آمادهشده را کناری بگذارید تا خنک شود. اگر میخواهید چرب لب آمادهشدهتان با سرعت بیشتری خنک شود، میتوانید آن را در یخچال یا فریزر بگذارید. وقتی چرب لب خنک شد، آن را در دمای اتاق نگهدارید.
۲. چرب لب با طعم دارچین
اگر به دارچین حساسیت ندارید، این چرب لب عالی است. درست کردن آن هم بسیار آسان و راحت است.
مواد لازم:
۱/۲ قاشق غذاخوری موم عسل؛
۴ قاشق غذاخوری روغن نارگیل؛
۲ عدد کپسول ویتامین E؛
۱ قاشق غذاخوری عسل خام؛
۱۵ قطره اسانس دارچین.
طرز ساخت:
۱. موم عسل و روغن نارگیل را با روش بن-ماری ذوب کنید. در این روش، مواد با حرارت غیر مستقیم ذوب میشوند. برای این کار باید مواد را در ظرف جداگانه بریزید و آن را روی بخار آب داغ قرار دهید. بدینترتیب مواد بهتدریج ذوب میشوند.
۲. وقتی ترکیب عسل و نارگیل آماده شد، مایع درون کپسول ویتامین E، عسل خام و اسانس دارچین را هم به آن اضافه کرده و آنها را کاملا هم بزنید. وقتی مواد آماده شد، میتوانید آن را برای استفاده روزانه، در ظرف مورد نظرتان ریخته و نگهداری کنید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید