۲۸۰ هزار تخلف فروشگاههای اینترنتی و صنفی در تعزیرات ثبت شده است
رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور، با اشاره به ثبت بیش از ۲۸۰ هزار پرونده تخلف فروشگاههای اینترنتی و واحدهای صنفی فعال در بازار فیزیکی در چهار ماه گذشته، از محکومیت ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در این پروندهها خبر داد.
به گزارش سیتنا، احمد اصانلو در بازدید از نمایشگاه همافزایی مدیریت ایران در گفت و گو با ایرنا درباره نظارت بر تخلفات فروشگاههای اینترنتی از سوی تعزیزات افزود: این سازمان نه تنها فروشگاههای اینترنتی بلکه فروشگاهها و واحدهای صنفی (فیزیکی) را هم رصد میکند.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی کشور افزود: درباره رصد فروشگاههای مجازی، به شکل ویژه یک کارگروه و شعبه ملی تشکیل دادهایم که در این کارگروه معاون دادستان کل کشور هم حضور دارد.
اصانلو ادامه داد: باید توجه داشت که وظیفه اصلی سازمان تعزیرات رسیدگی به تخلفات است، یعنی باید قاعدتا گزارش از طرف مراجعی که وظیفه نظارت بر فروشگاههای اینترنتی را دارند به ما برسد تا رسیدگی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: نیاز داریم میان مراجعی که وظیفه نظارت و بازرسی و کشف تخلف را برعهده دارند (سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده، وزارت جهاد، اتاق اصناف و سازمان تعزیزات حکومتی) همافزایی صورت گیرد. همچنین کنار بهبود زمان رسیدگی به تخلفات و میزان مجازاتهای تعیین شده، کارگروه و شعب ملی تعریف کردهایم که در گام نخست دو فروشگاه بزرگ اینترنتی مورد پایش و رصد قرار داده و در نهایت محدود شدند. یکی از آنها به دلیل گرانفروشی پوشک و روغن موتور به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان محکوم شد.
وظیفه اصلی سازمان تعزیرات رسیدگی به تخلفات است، یعنی باید قاعدتا گزارش از طرف مراجعی که وظیفه نظارت بر فروشگاههای اینترنتی را دارند به ما برسد تا رسیدگی انجام شود.
رییس تعزیرات حکومتی ادامه داد: حضور و نظارت ما باعث میشود بدون اینکه مردم متوجه شوند قیمتها اصلاح شود.
وی گفت: اگر شرکتهای اینترنتی مرتکب گران فروشی شوند ضمن تشکیل پرونده، اصلاح قیمت هم صورت میگیرد. این کاری است که ما در حوزه رسیدگی به تخلفات فروشگاه اینترنتی انجام میدهیم تا ان شاء الله با قوت بیشتری توسعه پیدا کند و تشدید شود.
اصانلو همچنین با اشاره به ثبت بیش از ۲۸۰ هزار پرونده درباره تخلف فروشگاههای اینترنتی و واحدهای صنفی فعال در بازار فیزیکی تا چهار ماه گذشته، از محکومیت ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در این پروندهها خبر داد.
رییس تعزیرات حکومتی افزود: این سازمان فقط ۳۰۰ رییس شعبه دارد و روسای شعب در کنار رسیدگی به پروندهها در میدان هم حضور دارند. روسای شعب به شکل میانگین ۶۰۰ پرونده را در ماه رسیدگی میکنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید