حملات باجافزاری از خطرناکترین حملات سایبری هستند
مدیرکل ارتباطاتوفناوری اطلاعات قم گفت: مسدودسازی پیوستهای خطرناک در سرویس دهندههای رایانامه سازمان، استفاده نکردن از نرمافزارهای نامطمئن بهویژه برنامههای کرک شده و نامعتبر، نصب و بروزرسانی آنتی ویروس در سطح همه سیستمهای متصل به شبکه، رصد و پایش سرور اکتیودایرکتوری به عنوان مهمترین سیستم در سطح شبکه از دیگر اقدامات مهم برای جلوگیری از حملات بدافزارها میباشد.
به گزارش سیتنا به نقل از ایرنا، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطاتوفناوری اطلاعات قم، در جلسه کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل استان قم اظهار داشت: شدت تاثیر باج افزارها به حدی است که در شماری از کشورها، راهبردهای مشخصی برای پیگیری و پاسخگویی به این حملهها و مهاجمان پشت پرده تدوین و ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: رعایت شماری از اقدامهای پیشگیرانه میتواند مانع از دست رفتن اطلاعات و یا محدودسازی اطلاعات از دست رفته شود.
غلام پور برخی موارد مهم برای پیشگیری از حملههای باج افزارها را تهیه و نگهداری کپیهای پشتیبان از اطلاعات بهصورت آفلاین، بررسی و صحتسنجی مداوم نسخههای پشتیبان آفلاین، جداسازی و تقسیم بندی شبکه به زیرشبکههای کوچک و با دسترسی محدود و کنترل شده، اِعمال سیاستهای سختگیرانه در دسترسیهای لبهی شبکه به ویژه مسدودسازی دسترسیهای مدیریتی راه دور نظیر RDP/SSH/Telnet و کنسولهای مدیریتی تحت وب تجهیزات مختلف عنوان کرد.
وی افزود: مسدودسازی پیوستهای خطرناک در سرویس دهندههای رایانامه سازمان، استفاده نکردن از نرمافزارهای نامطمئن بهویژه برنامههای کرک شده و نامعتبر، نصب و بروزرسانی آنتی ویروس در سطح همه سیستمهای متصل به شبکه، رصد و پایش سرور اکتیودایرکتوری به عنوان مهمترین سیستم در سطح شبکه از دیگر اقدامهای مهم برای جلوگیری از بدافزارها میباشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید