پایداری ارتباطات در استانهای همدان، کردستان و کرمانشاه افزایش یافته است
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه غرب، گفت: پایداری ارتباطات در استانهای همدان، کردستان و کرمانشاه، افزایش یافته است.
به گزارش سیتنا، سیامک نوری گفت: با توجه به کوهستانی بودن استانهای تحت پوشش ادارهکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه غرب، برقراری و توسعه ارتباط، حفظ و تضمین کیفیت ارتباط توسط اپراتورهای سیار و ثابت در این منطقه دشوار است.
وی درباره مشکلات موجود در برقراری ارتباط استانهای کوهستانی، عنوان کرد: در بسیاری از مناطق این استانها به دلیل وضعیت خاص جغرافیایی منطقه و وجود برف و سرمای شدید، زمان مناسب برای انجام عملیات عمرانی شامل حفاری و نصب تجهیزات محدود است. با این حال، با تلاش اپراتورها و نظارت و پیگیریهای انجام شده توسط این ادارهکل، ۹۷ درصد از پنج هزار و ۳۵۱ روستای منطقه غرب رگولاتوری دارای ارتباط و سرویسهای ثابت و سیار است.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه غرب افزود: علاوه بر این، در مسیرهای جادهای در بسیاری از نقاط کوهستانی بدلیل پیچ و خمهای فراوان، ایجاد پوشش مناسب به دشواری امکانپذیر است و یک دکل می تواند تنها تا چند صد متر برای اپراتورهای سیار پوشش ایجاد کند که این موضوع نه تنها ایجاد ارتباط در این مناطق را مشکل می کند، بلکه باعث افزایش هزینه برقراری ارتباط برای اپراتورها نیز می شود. در این بخش نیز با تلاشهای انجام شده از شش هزار و ۲۰۰ کیلومتر جادههای اصلی و فرعی منطقه بیش از ۸۹ درصد دارای پوشش مناسب تلفن همراه هستند.
نوری بیان کرد: در راستای اجرای اصول پدافند غیر عامل، علاوه بر نظارت بر تابآوری سیستمهای ثابت و همراه، با تاکید بر موضوع پایداری و حفظ ارتباطات، مسیرهای اصلی ارتباطی مراکز شهرستانها در استانهای تحت پوشش حداقل از دو مسیر جداگانه ایجاد شده و با بروز رسانی کامل تجهیزات بزودی قطعیهای ناشی از عملیات عمرانی و حوادث طبیعی (سیل، رانش زمین، زمین لرزه و ...) کاهش مییابد.
وی با اشاره به میانگین زمانی پنج روز برای پاسخگویی به شکایات سامانه ۱۹۵ گفت: در هشت ماهه اول سال ۹۹، هفت هزار و ۸۰۰ شکایت مربوط به منطقه غرب رگولاتوری در این سامانه بررسی و رسیدگی شده است.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه غرب، با اشاره به افزایش اقدامات نظارتی در جهت بالابردن کیفیت و دسترسی ارتباطات صوت و دیتای روستاها اظهار کرد: در این راستا ۵۶۶ روستا در استانهای همدان، کردستان و کرمانشاه بازدید شده و اندازه گیری های دوره ای شامل تست شارژینگ مراکز، تست کیفیت ارتباط روستایی و آزمایش پوشش سیار اپراتورها انجام شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید