هشدار آیت الله العظمی مظاهری: تلفن همراه را خانه شیطان نکنید
جوانی که به جای درس خواندن و افتخارآفرینی علمی و معنوی، تمام وقت خود را صرف پیامکهای عاشقانه و بیمحتوا و حرام میکند و هنگام تدریس استاد با تلفن همراه خود که برای او یک خانه شیطان است، بازی میکند نتیجه لقمه حرام است.
به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله مظاهری در درس اخلاق هفتگی خود نسبت به کسب در آمد از راه حرام و شبههناک هشدار داده و بسیاری از ناهنجاریهای اخلاقی را ناشی از رعایت نکردن حلال و حرام دانستند.
این مرجع تقلید، ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشتند: یکی از نکات آموزنده در قضیّۀ ولادت حضرت زهرا«سلاماللهعلیها» که در جامعۀ امروزی باید سرمشق همگان قرار گیرد، این است که پیامبر اکرم«صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» و حضرت خدیجه، چهل شبانهروز، روزها روزه بودند و شبها عبادت میکردند و در آن مدّت حتی آلودگی قلبی که در اثر معاشرت عادی با مردم پدید میآید، برای آنان حاصل نشد.
* انتقاد از عشق بازیهای نامشروع
ایشان تصریح کردند: حال این عشقبازیها و این فساد اخلاقی، چه فرزندانی تحویل جامعه میدهد؟ این روابط دوستی نامشروع بین زنان و مردان و دختران و پسران، چه چیز تحویل جامعه میدهد؟! غذاهای حرام و غذاهای شبهه ناک، چه چیز تحویل جامعه میدهد؟!
رییس عالی حوزه علمیه اصفهان همچنین گفتند: طبق قانون وراثت، صفات ظاهرى نظیر شکل و شباهت و صفات باطنى نظیر شجاعت و ترس، سخاوت و بخل، حسادت و رأفت، به واسطۀ ژنها به اولاد منتقل مىشود؛ یعنی معمولاً پدر بخیل و کینهتوز، فرزندانی بخیل و کینهتوز دارد و فرزندان حسود، از مادران حسود متولّد میشوند. البته عواملی نظیر تربیت و محیط شایسته میتواند این صفات را تغییر دهد که اکنون مورد بحث ما نیست.
* هشدار به مادران تماشاگر ماهواره
ایشان خطاب به پدر و مادرها گفتند: شما باید توجه داشته باشید که فرزندان تان نزد شما امانت هستند و باید مواظبت در خصوص تربیت آنان داشته باشید. معلوم است بچهای که پای ماهواره و فیلمهای شهوتانگیز بزرگ شود، نمیتواند به سعادت و رستگاری دست یابد و زمینۀ شقاوت او را پدر و مادر با ماهواره و رفتن به مجالس حرام و تحریکآمیز و نظایر آن فراهم کردهاند. بچۀ یاغی و طاغی و فرزندی که اعمال ناشایست و ناپسند مرتکب میشود، معمولاً حاصل غذای حرام و شبههناک است، پس مراقب حلال و حرام درآمد و غذای خود باشید.
* تلفن همراه را خانه شیطان نکنید
ایشان خاطرنشان کردند: معلوم است که اینگونه درآمدها فرزندی تحویل جامعه میدهد که وقتی به دانشگاه میرود، به جای درس خواندن و افتخارآفرینی علمی و معنوی، تمام وقت خود را صرف پیامکهای عاشقانه و بیمحتوا و حرام میکند و هنگام تدریس استاد با تلفن همراه خود که برای او یک خانۀ شیطان است، بازی میکند. چرا چنین شده است؟! مسلّم است که همه تقصیر دارند، امّا پدر و مادرها بسیار باید مراقب باشند و امانتداری کنند، یعنی هم مواظب غذایی که به بچه میدهند باشند و هم از ورود گناه در خانه جلوگیری کنند.
رییس عالی حوزه علمیه اصفهان همچنین اظهار داشتند: مرحوم آیت الله آقای سید محمد درچهای، استاد حضرت آیت الله العظمی آقای بروجردی«رحمتاللهعلیهما» که یکی از مراجع بزرگ تقلید در اصفهان بوده است، معمولاً به خاطر پرهیز از غذای حرام و شبههناک به میهمانی نمیرفته است. نقل میکنند شخصی ایشان را برای شام دعوت کرده و ظاهراً علیرغم میل باطنی، مجبور به رفتن شده است. وقتی شام را خورده و میخواسته برخیزد، صاحب خانه قبالهای نزد ایشان میآورد که امضاء کند. وقتی چشم ایشان به قباله میافتد، درمییابد که غذایی که خورده است، شبهۀ رشوه داشته است. میگویند: بدنش شروع به لرزیدن کرده و به صاحب خانه گفتهاست: من چه کرده بودم که این زهرمار را به خورد من دادی؟! بعد هم بر سر باغچه غذا را بر میگرداند، اما باز گریه کرده و میگفته: باقیماندۀ آن را چه کنم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید