ایجاد 11 دیتاسنتر استانی در راستای اجرای مصوبات استانی دولت
توسعه مراکز داده استانی یکی از اقدام های زیرساختی در راستای مصوبات استانی محسوب می شود که که تا کنون در 11 استان به زودی آغاز به کار می کند که با توجه به تلاش های صورت گرفته، مصوبات استانی در این حوزه نیز عملیاتی شده است.
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر رضا تقی پور در حاشیه مراسم افتتاح جشنواره خدمت ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، راه اندازی مراکز دیتا سنتر در 21 استان باقی مانده نیز طی سال جاری و سال 92 عملیاتی خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که با توجه به تلاش های صورت گرفته، مصوبات استانی دولت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به طور کامل اجرایی شده و تنها در برخی بخش ها تحقق 98 درصدی داشته است گفت: برخی از مصوبات استانی در زمینه توسعه زیرساخت ها و شبکه مادر مخابراتی بوده است که توسط شرکت زیرساخت دنبال می شود.
وی افزود: با توجه به اقدام های صورت گرفته، 98 درصد این مصوبات اجرایی شده و موانع اجرایی در برخی استان ها دلیل عملیاتی نشدن مابقی است که بر اساس تعامل صورت گرفته با استانداری ها در حال مرتفع شدن است.
وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات دسترسی در تلفن ثابت و ارتباط دهی به مناطق جدید نظیر مناطق مسکن مهر یکی دیگر از مصوبات استانی در حوزه ICT محسوب می شود که به طور کامل اجرایی شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایجاد پورت های دیتا و اینترنت را از دیگر مصوبات استانی در حوزه فاوا عنوان کرد و تصریح کرد: این دسته مصوبات نیز به طور کامل اجرایی شده به طوری که بر اساس آمار و اطلاعات موجود، ایران بیشترین تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه را به خود اختصاص داده است.
دکتر رضا تقی پور در خصوص مصوبات استانی در دیگر بخش ها نیز گفت: تکمیل مراکز پست و دفاتر پستی و همچنین ایجاد شعب پست بانک از دیگر مصوبات استانی در حوزه فاوا محسوب می شود که از به طور کامل اجرایی شده است.
وی افزود: ایجاد دفاتر ICT در روستا ها از دیگر مصوبات در این حوزه محسوب می شود که به طور کامل اجرایی شده و به واسطه آن ارائه خدمات الکترونیکی و همچنین کلیه خدمات دستگاه ها به روستاییان محقق شده و موجب گردیده تا سفرهای غیر ضرور روستاییان به شهرها حذف شود.
وزیر ارتباطات و فناوزی اطلاعات اجرای مصوبات استانی را موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات ICT در سطح کشور دانست و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 89 میلیون سیم کارت به متقاضیان واگذار شده که بخش زیادی از آن ها امکان ارائه خدمات ارتباطی را برای ساکنان مناطق محروم فراهم کرده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید