کدخبر :243852 پرینت
02 اردیبهشت 1399 - 10:11

نشست معرفی سامانه «ماسک» به نهادها و دستگاه‌های اجرایی کشور برگزار شد

نشست معرفی سامانه «ماسک» که به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا طراحی شده است، در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار و قابلیت‌های این سامانه و امکانات دستگاه‌ها برای توسعه آن مورد بررسی قرار گرفت.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در این نشست که با حضور دکتر علی وحدت، رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمود فتوحی فیروزآباد رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر علی شریفی عضو هیات علمی‌دانشگاه و مجری طرح سامانه ماسک، دکتر امیر ناظمی ‌معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات، دکتر مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، دکتر امیر شجاعان رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک وزارت کشور و دکتر محمد فرجود مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران برگزار شد، امکانات دستگاه‌ها و نهادها برای توسعه این سامانه پایشی و تصمیم‌سازی هوشمند در سطح کلان کشور بر اساس خروجی آن بررسی شد.

در ابتدای این جلسه، ویژگی‌ها و قابلیت‌های سامانه ماسک توسط دکتر شریفی ارائه شد و سازمان‌های مرتبط امکاناتی را که می‌توانند به این سامانه اضافه کنند برشمردند.

سپس علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در مورد دیتاهای ورودی به این سامانه خاطرنشان کرد: اطلاعات باید به صورت دقیق در سامانه وارد شود و باید با تعریف دقیق افراد تست مثبت شده، بهبود یافته و کسانی که فوت کرده‌اند به یک پروتکل مشخص برسیم. این اپلیکیشن برای مانیتور گذشته، آینده و همچنین کنترل بیماری کرونا موثر است.

دکتر رییسی در ادامه خواست که در توسعه این سامانه برنامه‌ریزی‌های گام به گام صورت گیرد و پیش از وصل شدن به سامانه سازمان‌های دیگر در حوزه سلامت تمرکز بیشتری داشته باشد.

در ادامه جلسه نمایندگان وزارت ارتباطات، بانک مرکزی، شهرداری و وزارت کشور امکانات و قابلیت‌هایی که می‌تواند به سامانه «ماسک» افزوده شود را معرفی کردند و گزارش‌هایی که بعد از ورود دیتاهای جدید می‌توان از این سامانه دریافت کرد را برشمردند.

سپس دکتر فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف کاربر اصلی این سامانه را وزارت بهداشت معرفی و پیشنهاد کرد: دانشگاه شریف به عنوان مجری طرح باید در مورد مدیریت داده‌ها حضور داشته باشد، بر این اساس اینکه چه نوع دیتایی مورد نیاز است و چه گزارش‌هایی باید تهیه شود را کارفرما تقاضا می‌کند و بسته به نوع دیتا، اطلاعات در اختیار سازمان‌های دیگر قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد که اضافه شدن اطلاعات ورودی بیشتر، می‌تواند قابلیت‌های این سامانه را ارتقاء داده و به خروجی نهایی و تصمیم گیری‌های درست بر اساس آن کمک کند.

در پایان این نشست نیز دکتر وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی برای جمع‌بندی جلسه پیشنهاد کرد تا جلسات مداوم برای رسیدن به یک پروتکل کاربردی‌تر برگزار شود.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.