کدخبر :225782 پرینت
09 اسفند 1397 - 12:59

پرتاب ماهواره‌های رهیاب یک شبکه‌ی بزرگ اینترنتی برای هدف‌گذاری ارائه‌ی اینترنت باند پهن در سراسر دنیا

اولین مجموعه ماهواره های شرکت "وان وب" شامل شش دستگاه با یک موشک سویوز از گینه فرانسه راهی فضا شده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، این ماهواره های رهیاب بخشی از یک شبکه بزرگ ماهواره ای خواهند بود که شرکت "وان وب"، مستقر در لندن، قصد دارد با کمک آنها اینترنت باند پهن را در اقصا نقاط جهان در دسترس قرار دهد.

شرکت های دیگری هم هستند که طرح های مشابهی دارند، اما "وان وب" بر این باور است که با داشتن یک سیستم عملیاتی، دست بالا را در این رقابت دارد.

مهم ترین وظیفه این شش ماهواره رهیاب ایمن کردن فرکانس های مورد نیاز برای رله تماس های اینترنتی شبکه آینده "وان وب" است.

اگر ماموریت این شش ماهواره موفق باشد، "وان وب" از اواخر سال شروع به استقرار باقی ماهواره های این مجموعه بزرگ خواهد کرد؛ به طوری که راکت های سویوز ماهانه تا ۳۶ ماهواره را در مدار قرار خواهند داد.

برای ارائه پوشش سراسری اینترنت در کل زمین، لازم است ۶۴۸ واحد در مدار قرار گیرد اما رقم نهایی می تواند حدود ۲۰۰۰ دستگاه باشد.

آدریان استکل مدیر شرکت "وان وب" گفت: "سیستم ما بسیاری را که هم اکنون به اینترنت دسترسی ندارند به آن متصل خواهد کرد. کار را با تمرکز بر ارائه دسترسی به مدارس، قایق ها، هواپیماها، و بخش های گسترده ای از سیاره که به شبکه فیبر نوری دسترسی ندارند شروع خواهیم کرد."

شرکت "وان وب" را سرمایه گذار صنایع تله کام، گرگ وایلر، که آمریکایی است تاسیس کرده. او قبلا مجموعه دیگری به نام "او ۳ بی" (مخفف "سه میلیارد دیگر" در اشاره به نزدیک به نیمی از ساکنان سیاره که اینترنت ندارند) را ایجاد کرده بود.

"او ۳ بی" ناوگانی از ۱۶ ماهواره است که در ارتفاع ۸ هزار کیلومتری بالای خط استوا می گردند.

"وان وب" که هدف خیلی بزرگتر آقای وایلر است شامل شبکه ای بسیار متراکم تر است که در ارتفاع خیلی پایین تر ۱۲۰۰ کیلومتری قرار می گیرند.

نزدیکی این مجموعه به زمین، حجم بالای انتقال داده های آن - بیش از یک ترابیت (تریلیون بیت) در ثانیه - و پوشش جهانی نویدبخش دگرگونی دسترسی به اینترنت برای کسانی است که هم اکنون از خدمات ناچیز برخوردارند یا از آن محرومند.

این نگاهی است که شرکای "وان وب" از جمله شرکت تراشه سازی کوالکام، گروه ویرجین متعلق به سر ریچارد برانسون، کوکاکولا، شرکت متخصص ارتباطات ماهواره ای هیوز، و سافتبنک در آن شریکند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.