تحریم تجهیزات هواوی توسط دانشگاههای آمریکایی
به نظر میرسد که دانشگاههای آمریکایی نیز یکی پس از دیگری درحال لغو نصب و عدم استفاده از تجهیزات و سیستمهای ویدئو کنفرانس هواوی هستند.
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضهکننده موبایل در جهان محسوب میشود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بسیاری از کشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی کاربران، ممنوع اعلام کردهاند.
ماجرا از اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که گوشیهای هوشمند ساخت شرکتهای چینی نظیر هواوی و زدتیای از شهروندان و مقامات آمریکایی جاسوسی میکنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین میدهد تا علیه ایالات متحده از آنها استفاده کند.
بعد از آن بسیاری از کشورها نظیر آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی نیز بسیاری از فعالیتهای این شرکت را محدود کرده و یا فروش گوشیهای هوشمند و نصب تجهیزات مخابراتی توسط هواوی را نیز تحت تأثیر همین نگرانیهای امنیتی ممنوع اعلام کردهاند.
حال تازهترین گزارشهای منتشر شده در South China Morning Post حاکی از آن است که دانشگاه کالیفرنیا در برکلی نیز اعلام کرده که سیستم ویدئو کنفرانس هواوی را از تجهیزات مورد استفاده خود کنار گذاشته و ساختمان و دپارتمان دیگری از این دانشگاه در شهر Irvine نیز در تلاش است تا تمامی تجهیزات و محصولات صوتی – تصویری ساخت چین را از دستگاههای مورد استفاده خود حذف کند.
این طور که به نظر میرسد دانشگاههای دیگر ایالات متحده آمریکا نظیر دانشگاه ویسکانسین نیز درحال بازنگری و بررسی استفاده و بهرهگیری خود از تجهیزات و سیستمهای ویدئو کنفرانس و ویدئو پروژکتورهای خود هستند تا تحت تأثیر نگرانیهای امنیتی باوجود آمده در این کشور آنها نیز به تحریم، بایکوت و ممنوعیت محصولات این شرکت چینی هواوی بپردازند.
چندی پیش بود که دانشگاه آکسفورد در انگلستان نیز به دنبال تشدید نگرانیهای امنیتی جهانی علیه هواوی، اعلام کرد که تصمیم به قطع همکاری و دریافت کمک هزینههای مالی این شرکت چینی گرفته است. این بدان معناست که این دانشگاه هم به کشورهای تحریم کننده شرکت چینی هواوی پیوسته است و در همین راستا نیز اعلام کرده است از این پس کمک هزینههای تحقیقاتی و کمکهای مالی از سوی این شرکت را نخواهد پذیرفت.
البته این در حالی است که مقامات این دانشگاه انگلیسی خاطرنشان کردهاند که این تصمیم مبنی بر قطع همکاری و پذیرش کمک هزینههای مالی از هواوی، شامل پروژههای تحقیقاتی درحال اجرای این دانشگاه نخواهد شد و موجب توقف آنها نمیشود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید