شرایط رهن و اجارهی سیمکارت تلفنهمراه اعلام شد
در مواردی که صاحب تلفن همراه برای کسب درآمد، تلفن همراه خود را به ازای مبلغ معینی به صورت استیجاری در اختیار شخص ثالثی قرار میدهد و شخص ثالث نیز آن را به صورت رهن در اختیار شخص دیگری میگذارد، با توجه به بقای مسوولیت مشترک اصلی، مسوولیت مالی و حقوقی تلفن همراه، برعهده مشترک است.
به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا ، ممکن است شخصی که تلفن همراه را اجاره کرده است، مبالغ کلانی هزینه ایجاد کند و سپس متواری شود که در این گونه موارد، شرکت ارتباطات سیار برابر مقررات جاری، به مشترک (صاحب تلفن) مراجعه و هزینهها را از وی مطالبه میکند.
توصیه میشود از واگذاری تلفن همراه به صورت رهن، اجاره یا وکالت، جداً خودداری و جز به صورت قطعی و با تنظیم سند صلح در دفاتر اسناد رسمی و دفاتر خدمات مشترکین تلفن همراه، نسبت به انتقال تلفن همراه اقدام نکنید.
در صورتی که صاحب تلفن همراه، قصد واگذاری وکالتی تلفن همراه خود را به شخص دیگری داشته باشد، باید برابر بخشنامه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، پس از استعلام دفاتر اسناد رسمی و پاسخ استعلام از سوی شرکت ارتباطات سیار ایران، نسبت به سند وکالت اقدام کند.
بدیهی است وکالتنامه، مانع نقل و انتقال نیست و تا زمانی که تلفن همراه به نام مشترک باشد، تمامی مسوولیتهای مالی و حقوقی برعهده مشترک است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید