راهکار آمریکا جهت مقابله با جاسوسی گوشیهای چینی
گروه امنیت ملی ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا به نسل پنجم اینترنت پرسرعت بعنوان یک گزینه قدرتمند برای مقابله با جاسوسی غولهای تکنولوژی چینی در گوشی های همراه کارمندان کاخ سفید نگاه می کند.
به گزارش سیتنا به نقل از رویترز، یکی از مقامات ارشد گروه امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه عنوان کرد که دونالد ترامپ – رئیس جمهور کنونی ایالات متحده آمریکا – به لزوم برقراری زودهنگام نسل پنجم اینترنت پرسرعت به منظور مقابله با اقدامات مداخله جویانه و جاسوسی هایی که غول های تکنولوژی چینی از طریق گوشیهای هوشمند استفاده شده توسط کارمندان و مقامات کاخ سفید میکنند، تاکید دارد.
به گفته وی، هم اکنون مساله راهاندازی نسل پنجم اینترنت در آمریکا تنها به منظور دسترسی هرچه سریعتر این کشور به اطلاعاتی است که گوشیهای ساخت شرکتهای هواوی و زد تی ای از کارکنان و مقامات کاخ سفید به سرقت برده و مخابره و جاسوسی کرده اند و تحویل دولت چین قرار دادهاند.
این منبع ناشناس میگوید شبکه اینترنت ۵G می تواند به امنیت ملی و سایبری ایالات متحده کمک بسزایی کند.
هواوی و ZTE دو تولیدکننده بزرگ گوشی همراه در چین هستند که تلاش میکنند نفوذ خود در بازار گوشی همراه در ایالات متحده را گسترش دهند اما به تازگی تحت تاثیر افزایش بی اعتمادی به گوشی های ساخت این شرکت های چینی، حالا این دو غول تکنولوژی تصمیم گرفته اند هزینه های لابی گری خود را در این کشور کاهش دهند.
چندی پیش بود که قانون گذاران آمریکایی اعلام کردند که قصد دارند به منظور افزایش امنیت سایبری و حفاظت اطلاعات سازمانهای دولتی ایالات متحده، کارمندان کاخ سفید را از خرید گوشیهای چینی منع کنند. از آنجا که در سالهای اخیر اطلاعات محرمانه بسیاری از کارمندان و مدیران فعال در کاخ سفید و سایر دستگاههای دولتی ایالات متحده آمریکا افشا شده است و دولت این کشور را با مشکلات بسیاری مواجه کرده، قانونگذاران این کشور هم اکنون لایحهای را به منظور افزایش امنیت سایبری و جلوگیری از افشای اطلاعات محرمانه گوشیهای کارمندان دولت ارائه داده است که در آن خریداری وسائل الکترونیکی چینی بخصوص گوشیهای ساخت شرکتهای هوآوی و زد تی ای توسط تمامی کارمندان، کارکنان و مدیران در سازمانها و دستگاههای دولتی، ممنوع اعلام میشود.
برخی از تحلیلگران و متخصصان امنیت سایبری فعال در کاخ سفید بر این باورند که استفاده از محصولات الکترونیکی که از کشور دیگری همچون چین در دسترس کارمندان دولت آمریکا قرار میگیرد، ممکن است تهدید بزرگی برای امنیت ملی این کشور به شمار بیاید چراکه احتمال نفوذ هکرها و مجرمان سایبری و در نتیجه شنود اطلاعات رد و بدل شده در این دستگاه ها بیشتر از سایر دستگاههای الکترونیکی ساخت کشور آمریکا نظیر اپل است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید