فروش میلیونی بلیت های جشنواره فیلم فجر در بازار سیاه
پس از ایجاد اختلال در روند فروش بلیت های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، یک بازار سیاه از سوی دارندگان و خریداران این بلیت ها شکل گرفت و برخی از این اشخاص که مدعی داشتن این بلیت ها شدند، تا سه میلیون تومان برای یک سری کامل بلیت های جشنواره مطالبه کردند؛ رقمی که حتماً پردازنده هایی دارد.
به گزارش سیتنا به نقل از تابناک، روند فروش بلیت های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر از طریق وب سایتی انجام شد که به لحاظ زیرساخت فنی توان پوشش حجم عظیم مخاطب را برای چند روز نداشت. به طور معمول چنین وب سایت هایی علاوه بر برنامه نویسی قوی، نیازمند شمار بالایی از سرورهای قدرتمند و پهنای باند بسیار وسیع است تا مخاطبی که در یک مقطع زمانی محدود به چنین وب سایتی هجوم می آورد را پوشش دهد.
معمولاً چنین زیرساختی عظیمی به واسطه هزینه های بالا برای چنین وب سایت های دارای کارکرد موقت در نظر گرفته نمی شود و نتیجه این وضعیت نیز از دسترس خارج شدن این وب سایت ها در مقاطع اعلام شده است. با طولانی شدن این وضعیت، انتقاد رسانه ها نسبت به نحوه بلیت فروشی جشنواره شدت گرفته و برخی از مخاطبان «تابناک» نیز با ارسال پیام هایی خواستار پیگیری این وضعیت از مسئولان امر شدند.
در این اوضاع به یک باره پیغامی بر روی این وب سایت درج شد که بسیار عجیب بود: «همراهان گرامی و سینمادوستان عزیز به دلیل حجم بالای تقاضا، صف اولیه فروش بلیت تکمیل شده است. کماکان امکان ثبتنام در سایت فراهم است. در صورت وجود ظرفیت خالی و یا افزایش ظرفیت تخصیص یافته به صف اولیه، به ترتیب از طریق پیامک به کاربران اطلاعرسانی خواهد شد.» و بدین ترتیب سر بسیاری از مردم بی کلاه ماند.
در این میان، برخی اشخاص توانستند در ترافیک این وب سایت ثبت بلیت جشنواره فجر، بلیت هایشان را به دست آوردند و موقعیت متفاوتی را کسب کردند. نکته جالب اینکه در همان شرایط نیز تعداد قابل توجهی از صندلی ها از قبل رزرو شده بود که به گفته مسئولان وب سایت عرضه کننده بلیت ها، سهمیه ارگان ها و نهادها بوده و در واقع برخی اشخاص رانتی نبرده اند.
اما در ساعات اخیر برخی اشخاص در شبکه های فروش محصولات دست دوم، آگهی هایی قرار داده اند و بلیت های جشنواره را می فروشند. این اشخاص قیمت یک سری کامل بلیت های جشنواره در تماس تلفنی -بسته به سینما- بین یک تا سه میلیون تومان اعلام کردند و یکی از این اشخاص تاکید کرد می تواند بیش از دو سری بلیت جشنواره را در اختیار خبرنگار «تابناک» که در نقش خریدار ظاهر شده بود، قرار دهد.
این اوضاع در حالی رقم خورده که حتی به رسانه های اصلی نیز بلیت جشنواره تعلق نگرفته و برای افکارعمومی مشخص نیست این ارگان هایی که از جشنواره سهم می برند، چه مجموعه هایی هستند؟ سوای اینکه این رفتارها چقدر از اخلاق فاصله دارد و فرصت طلبی گروهی از اشخاص را در هر موقعیتی نشان میدهد، باید از مدیریت اعمال شده در بلیت فروشی جشنواره نیز انتقاد کرد که ناخواسته بستر لازم را برای چنین سواستفاده هایی فراهم کرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید