نقش ژئوپلیتیک ایران در ترانزیت ارتباطات بین الملل برای بازار آسیای جنوب شرقی
مهندس آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اسماعیل اُف، معاون وزیر مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه که در رأس یک هیأت بلند پایه متشکل از 26 نفر از دست اندرکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات بخش خصوصی و دولتی روسیه به ایران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش سیتنا، در ابتدای این دیدار، مهندس آذری جهرمی با اشاره به همکاری های فی مابین دو کشور، خواستار افزایش این همکاری ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به جایگاه ممتاز و نقش ژئوپلیتیک ایران در ترانزیت ارتباطات بین الملل برای بازار بزرگ آسیای جنوب شرقی، بر سه مزیت مهم مسیر ترانزیت ایران یعنی کیفیت بالاتر بواسطه کاهش زمان تأخیر، قیمت ارزانتر و کاهش زمان رفع خرابی تأکید و اظهار کرد که این مزیتها بر جذابیت مسیر ترانزیت ارتباطات از ایران می افزاید.
آذری جهرمی در ادامه سخنان خود به اهمیت تفاهمات انجام شده طی سفرهای گذشته مقامات دو کشور اشاره و اظهار امیدواری کرد که هر چه زودتر مقدمات عملیاتی شدن تصمیمات اتخاذ شده در این تفاهمات فراهم شود.
وی همچنین با اشاره به پروژه مشترک EPEG خواستار همکاری بیشتر اعضای این کنسرسیوم شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از آمادگی برای برقراری ارتباط بخش های ذیربط در ایران با شرکتهای روس برای مذاکره در خصوص زمینه های همکاری خبر داد و اظهار کرد: صرف نظر از پروژه هایی که قابلیت اجرا توسط بخش خصوصی دارند، برخی پروژه ها تأثیر ملی دارند و باید از دیدگاه ملی به آنها پرداخته شود.
در ادامه این دیدار، اسماعیل اُف، معاون وزیر مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه نیز ضمن ابراز خوشحالی از سفر مجدد به ایران، مهمترین هـدف این سفر را پی گیری تواقفات انجام شده در چارچوب فعالیت های دوجانبه برای عملیاتی سازی این توافقات اعلام کرد و با اشاره به ترکیب هیأت همراه ایشان که متشکل از دست اندرکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات بخش خصوصی و دولتی روسیه هستند، اظهار امیدواری کرد که با توجه به توانمندی های شرکت های روسی و سابقه همکاری های دو کشور ایران و روسیه در زمینه های مختلف، همکاری های دو جانبه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز بیش از پیش گسترش یابد.
در ادامه مراسم، اعضای هیأت روسی به معرفی توانمندی ها و خدمات شرکت های روسی در زمینه های مختلف از جمله راه حلهای مربوط به مدیریت شبکه، مدیریت طیف فرکانس، تولید محتوای اینترنت، ایجاد اپراتورهای مجازی تلفن همراه، سیستم های مکان یابی و استفاده از این سیستم ها در زمینه های مختلف از جمله حمل و نقل پرداختند و برای همکاری بیش از پیش با شرکای ایرانی اظهار امیدواری کردند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید