رازهایی دربارهی همسر «دونالد ترامپ»
با پیروزی دونالد ترامپ همسر او "ملانیا ترامپ" بانوی اول آمریکا شد.
آشنایی با ملانیا ترامپ – همسر دونالد ترامپ – همچنان یک معما است. همسر ۴۵ سالهٔ میلیاردر ۶۹ ساله آمریکایی در بخشی از مبارزات انتخاباتی حزب جمهوریخواه حاضر شد؛ با این وجود وی از ارائه اطلاعات خصوصی درباره خود و گذشتهاش امتناع کرده است.
با رییس جمهور شدن ترامپ، ملانیا قادر به دور ماندن از نورافکن شهرت و توجه عوام نخواهد بود.
طی گپ و گفت با ملانیا و اطرافیانش به ۸ خصوصیت وی اشاره شده که در ادامه به آن میپردازیم:
او "جکی کندی" بعدی است: افراد نزدیک به ملانیا معتقدند که مدل اسلوونیایی را نباید دستکم گرفت. او همانند همسر جان اف کندی، زیبا و باهوش است. دور ماندن وی از رسانهها را نباید بیاهمیت دانست؛ ملانیا در فرصت مناسب نظرات خود را بیان خواهد کرد.
او به ۵ زبان مسلط است: تسلط به زبانهای اسلوونیایی، انگلیسی، صربی، فرانسوی و آلمانی میتواند در کاخ سفید مفید واقع شود. بااینحال گفته میشود یکی از دلایلی که او از همراهی همسرش در بیشتر محافل عمومی خودداری میکند، لهجه غلیظ وی است.
او در حکومت کمونیستی یوگسلاوی پرورش یافت: دور از زرقوبرق دنیای مد در نیویورک، او دوران کودکی خود را در یک ساختمان بتنی تحت حکومت دیکتاتوری تیتو گذراند. درصورتیکه ترامپ رئیسجمهور آینده آمریکا شود، ملانیا پس از لوئیزا آدامز—همسر جان کوئینسی، رئیسجمهور ششم آمریکا--نخستین بانوی کاخ سفید از یک کشور کمونیستی خواهد بود.
او از پسرش یک "مینی ترامپ" ساخته است: بارون، پسر ۹ ساله ملانیا و دونالد همانند پدرش کتوشلوار میپوشد و به گلف علاقهمند است. او ندیمههای خود را اخراج میکند و همانند پدرش از هر چیزی انتقاد دارد. دلیل رفتار وی تشویقهای ملانیا برای الگوپذیری بارون از پدرش است.
او یک افسونگر است: گذشته از زیبایی، او توانایی بالایی در جذب افراد دارد. بهگونهای که همسر سابق روپرت مرداک او را زنی حامی، مادری مهربان و انسانی دوستداشتنی تعبیر کرده است.
او از مواضع تند همسرش در مورد مهاجران حمایت میکند: ملانیا در مصاحبه با شبکه (MSNBC) از مواضع تند همسرش درباره مهاجران غیرقانونی مکزیکی حمایت کرد و گفت هرکسی برای ورود به آمریکا باید مجوز داشته باشد.
آرزوی ملانیا: ترامپ در جمع هواداران خود در آریزونا گفته بود، آرزوی همسرش این است که بیشتر همانند یک رئیسجمهور رفتار کند.
او توییت کردن را ممنوع کرد: در جریان انتخابات درونحزبی و نظرات متعدد مردم آمریکا درباره دونالد ترامپ، او ترجیح داده برای مدتی توییت کردن را محدود کند تا به این شکل تحت تأثیر انواع توییت موافقان و مخالفان قرار نگیرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید