کدخبر :191156 پرینت
03 مهر 1395 - 18:19

هشتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST 2016) برگزار می‌شود

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هشتمین سمپوزیوم مخابرات به مدت دو روز در تهران از تاریخ ششم مهرماه سال جاری در محل پژوهشگاه ICT، گشایش می‌یابد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر خادم زاده مدیر دفتر آموزش و همکاریهای علمی و بین‌المللی پژوهشگاه، گفت: هشتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات از 27 تا 28 سپتامبر (7-6 مهر) با حضور اساتید و پژوهشگران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف و دستاوردهای این سمپوزیوم، بیان کرد: این سمپوزیوم می‌تواند زمینه همکاری دانشگاهی و صنعتی را با دیگر مراکز علمی پیشرفته داخلی و بین المللی فراهم کند.

دکتر محمود کمره ای، دبیر کمیته علمی سمپوزیوم و عضو هیات امنای پژوهشگاه در جمع اصحاب رسانه‌ها با اشاره به هشتمین دوره برگزاری این سمپوزیوم گفت: هدف از برگزاری این سمپوزیوم که به صورت دوسالانه برگزار می‌گردد، تبادل اطلاعات علمی به منظور استفاده از نتایج آن در کشور است.

وی با بیان ارسال 401 مقاله از 10 کشور به دبیرخانه این سمپوزیوم گفت: از بین این تعداد مقاله دریافتی، تعداد 167 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است.

دکتر کمره ای همچنین از ارائه مقالات، سخنرانی‌های علمی و کارگاههای آموزشی در ذیل 24 عنوان خبر داد و اظهار داشت: در این سمپوزیوم ۲۴ عنوان بصورت مخابرات بی سیم، شبکه‌های شناختی، شبکه‌های بی سیم، شبکه حسگر بی سیم، مخابرات ماهواره ای و فضایی، مخابرات نوری، شبکه‌های پهن باند، شبکه‌های مبتنی بر نرم افزار، امنیت سیستمها و شبکه‌های مخابراتی، امنیت اطلاعات، اینترنت اشیاء، بیگ دیتا، شبکه‌های ابری، مایکروویو و امواج میلیمتری و تراهرتز، انتشار امواج و آنتن، محاسبات هوشمند، پردازش سیگنال در مخابرات، شبکه‌های اجتماعی، مخابرات سبز، استراتژی و تنظیم مقررات درICT. مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

وی با بیان این که مقالات ارسالی از کشورهای ایران، کانادا، قزاقستان، مالزی، سنگاپور، ایتالیا، ایرلند، آلمان و آمریکا است، ادامه داد: جهت گزینش مقالات دریافتی دو کمیته علمی داخلی و بین المللی وجود دارد که با دقت مقالات را انتخاب کرده اند و در کل این دوره نسبت به دوره‌های گذشته کیفیت مقالات ارسالی بهتر بوده است.

دبیر کمیته علمی سمپوزیوم با اشاره به برگزاری 29 نشست تخصصی در این سمپوزیوم خاطر نشان کرد: سخنرانیهای کلیدی سمپوزیوم توسط سخنرانان مراکز معتبر خارجی و داخلی انجام می‌شود که در کنار آن تعداد 5 ورکشاپ نیز توسط آنان برگزار خواهد شد.

وی نقطه قوت این سمپوزیوم را ارایه مطالب جدید مخابراتی و انتقال تجربیات دانست و گفت: امیدواریم از دستاوردهای این سمپوزیوم در جهت توسعه صنعت مخابرات و جلب نظر دانشگاه‌ها بهره برد و با برنامه ریزی مناسب از توانمندی دنیا در راستای ارتقای صنعت مخابرات خود استفاده کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.