کدخبر :187850 پرینت
19 خرداد 1395 - 02:19
با حضور مدیرعامل بانک ایران زمین، معاون سازمان حفاظت از محیط زیست و مدیر روابط عمومی بانک مرکزی؛

اهدای جوایز کمپین «همین یک زمین» به برندگان

جشن اهداء جوایز برندگان مسابقه محیط زیستی "همین یک زمین" با حضور مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، مدیران ارشد بانک ایران زمین، دکتر سید محمد مجابی معاون محیط زیست، کریمی مدیرروابط عمومی و سخنگوی بانک مرکزی، و برندگان این مسابقه در سالن اجتماعات بانک ایران زمین برگزار شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، پویش «همین یک زمین» در راستای اجرای رسالت اجتماعی بانک از ابتدای فروردین ماه ۹۵ به منظور فرهنگ سازی در حوزه حفاظت از محیط زیست کشور به اجرا گذاشته شد که در بخش مسابقه آن تعداد 8 نفر از شرکت کنندگان به عنوان برندگان این کمپین معرفی شدند.

عبدالمجید پورسعید مدیر عامل بانک ایران زمین در جشنی که به مناسبت هفته جهانی محیط زیست و اهدا جوایز برندگان «همین یک زمین» برگزار شد ضمن عرض خوش آمدگویی و خیرمقدم به مدعوین جلسه اظهار داشت: در دهها سال قبل کشورهای صنعتی به این نتیجه رسیدندکه قیمتی که برای پیشرفت شان می پردازند آینده و محیط زندگیشان را به مخاطره می اندازد. بنابراین بعد از این اتفاق بودکه کارخانه های اروپا به سمت شرق آسیا سرازیر شدند تا محیط خود و آیندگانشان را از آلودگی حفظ کنند.

وی افزود: بسیاری از سازمانها و شرکت ها مدلهای کسب و کارشان را به ترتیبی تغییر دادند که متضمن حفظ سلامتی شان باشد. ما هم در ایران اگر چه با یک فاصله اما به این نتیجه رسیده‌ایم که باید این اصل را رعایت کنیم.

مدیر عامل بانک ایران زمین گفت: اگر قیمت توسعه ما خدشه دار کردن و آلوده کردن کشورمان باشد، این توسعه پایدار نخواهد بود و نسل بعد را با مخاطرات جدی مواجه خواهد کرد.

وی در خصوص توجه مردم به حوزه محیط زیست اظهار داشت: خوشبختانه در سالهای اخیر بین مردم این حساسیت بالا گرفته است که باید نسبت به زمین و محیط زندگی شان حساس باشند.

پور سعید در مورد تاثیر سیستم بانکی در حوزه مسئولیت اجتماعی گفت: سیستم بانکی هم به هر صورت با توجه به مقتضیات و شرایط خود مکانیزه کردن را در پیش گرفته و در حقیقت اقدامات بانکها تاثیر بسیار خوبی در روند کاهشی مصرف کاغذ، انرژی و حضور فیزیکی گذاشته است.

وی ادامه داد: یکی از برنامه های که حتما در سطح  بانک انجام خواهیم داد و در شورای راهبردی بانک و سایر بخشهای که در بانک برنامه ریز هستند این است که ضمن شناخت مسئولیت و رسالت اجتماعی، مدلهای کسب و کارما ن را به سمتی ببریم که کمترین صدمه به زمین و محیط زیستمان وارد شود.

در ادامه جلسه دکتر سیدمحمد مجابی معاون سازمان محیط زیست و رئیس کمیته خاص ‏محیط زیست مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اصل 50 قانون اساسی به عنوان میثاق ملی و حقوق اساسی اظهار داشت: در این اصل مشخصا اعلام می کند  «فعالیت‌های‏ اقتصادی‏ و غیر آن‏ که‏ با آلودگی‏ محیط زیست‏ یا تخریب‏ غیر قابل‏ جبران‏ آن‏ ملازمه‏ پیدا کند، ممنوع‏ است.»

وی در خصوص نگاه نظام بانکی به حوزه محیط زیست گفت: امروز ما شاهد اقدامات خوبی در برخی از بانکها هستیم که هر کدام بنا به مقتضیات خود در حیطه ای مانند درخت کاری، آب و آموزش محیط زیست فعالیت می کنند، که این نشان توجه نظام بانکی کشور به محیط زیست است.

مجابی در مورد اقداماتی که  بانکها در زمینه محیط زیست می توانند انجام بدهند تصریح کرد: بانکها می توانند در ابتدا با رشد گسترش بانکداری الکترونیک به این حوزه کمک کنند و همچنین اگر پروژه ای مورد حمایت بانک قرار می گیرد، مباحث محیط زیستی آن را مورد توجه قرار دهند.

وی در خصوص تسهیلات دهی بانکها نیز افزود: بانکها می توانند با حمایت از پروژه های همسو با محیط زیست به روند اجرای بانکداری سبز و حمایت از پروژه های همسو با محیط زیست کمک کنند.

کریمی مدیر روابط عمومی و سخنگوی بانک مرکزی اظهار داشت: نظام بانکی ما یکی از نهادهایی است که بیشترین خدمت را به اقتصاد سبز و بانکداری سبز کرده است.

وی با اشاره به  گسترش بانکداری الکترونیک افزود: در سال گذشته 13.5 میلیارد تراکنش شتابی صورت گرفته و همچنین در سامانه ساتنا حدود هشت میلیون تراکنش صورت گرفته است که نشان از ظرفیت بانکها در ارائه خدمات الکترونیک است.

مدیر روابط بانک مرکزی گفت: بانکها مدتهاست به سمت ارائه خدمات بدون کاغذ و حتی ایجاد شعب سبز رفته اند. در دنیا این موضوع به حدی جدی گرفته شده است که معماری، فن آوری اطلاعات هم به این سمت رفته اند که  محصولات آنها باعث آلودگی و اتلاف انرژی کمتری شود.

وی در انتها افزود: در بخش تامین مالی پروژه ها زیست محیطی و مدیریت ریسک و پروژه های اقتصادی هفته گذشته در تفاهم نامه مشترکی بین سازمان محیط زیست و بانک مرکزی به امضاء رسیده است که می تواند در آینده پیش زمینه بسیاری از اقدامات در حوزه بانکی و محیط زیست قرارگیرد.

سخنران بعدی این مراسم کاظمی دینان مشاور رئیس کل بانک مرکزی ضمن تبریک هفته محیط زیست احترام به محیط زیست را از اهم وظائف هر شخص دانست و اظهار کرد: زمین و جنگل با ما مهربان هستند و ما حق بی احترامی به این دو را نداریم چون اینها مخلوق خدا هستند و اگر ما قدر محیط زیست را ندانیم ضربات هولناکی برای خود و آینده ما است.

کاظمی دینان امضای تفاهنامه توسط سازمان محیط زیست و بانک مرکزی را یکی از کارهای ارزنده برای حفظ محیط زیست دانست و گفت: امروز موسسات و سازمانهای موفق دنیا بیشترین بودجه تبلیغاتی و مسئولیت اجتماعی خود را برای محیط زیست صرف می‌کنند زیرا می دانند که مسئولیت اجتماعی بعنوان یک رسانه می تواند سازمان را ارزشمند کند.

وی در انتها گفت: خوشبختانه در سیستم بانکی ما محیط زیست جایگاه بسیار مهمی دارد و تعداد قابل توجهی از بانکهای ما در این حیطه فعالیت دارند.

و در نهایت سپهرام از اساتید ارتباطات با برشمردن محورهای مسئولیت اجتماعی گفت: در حوزه مسئولیت اجتماعی 8 محور در زمینه تبلیغات شناسایی شده است که این هشت محور گاهی باهم تلفیق می شوند اما مهمترین محور حوزه محیط زیست است و بخشی از مسئولیت اجتماعی است.

در پایان این جلسه هدایای بخش مسابقه همین یک زمین به برندگان آن اهداء شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.