حمایت از تولید محصولات کاربردی حوزه مخابرات
تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) با هدف توسعه همهجانبه صنایع الکترونیک کشور منعقد شد.
به گزارش سیتنا، این تفاهمنامه که در راستای تحقق اهداف مقرر در سند چشمانداز، سیاستهای کلی علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی مبنی بر تقویت اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع و خدمات مبتنی بر علوم و فناوریهای جدید منعقد شده است، بین محمد خوانساری رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و علی وحدت رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در محل پژوهشگاه به مدت 6 ماده منعقد شد.
بنا بر این گزارش، مشارکت در شناخت اولویتهای حمایتی، فرصتهای سرمایهگذاری، زمینههای مناسب صادراتی و جذب سرمایهگذاری خارجی و مرتبط با حوزه نیازها و فعالیتهای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ همکاری با هدف تبدیل ایدههای فناوری و کارآفرینی به محصول یا خدمت، تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی، رشد سریع بنگاههای نوپا و فناور مورد حمایت پژوهشگاه طبق سیاستگذاری مشترک؛ همکاری در زمینه توسعه بنگاههای فعال به ویژه با موضوع گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه و ارائه محصولات جدید، آموزشهای تخصصی، کسب بازارهای جدید و بازارهای خارجی از طریق شرکت در نمایشگاه و همایشهای خارجی؛ همکاری در زمینه انتقال فناوری، ایجاد سرمایهگذاریهای مشترک (J.V.) و تعاملات بینالمللی از سوی بنگاههای فعال بخش خصوصی از جمله موضوعات این تفاهم نامه به شمار میرود.
شایان ذکر است در مراسم انعقاد تفاهم نامه، دکتر خوانساری طی سخنانی با اشاره به سابقه 44 ساله پژوهشگاه، گفت: این مرکز در مقاطع مختلف به ایفای نقش و فعالیت در فناوریهای نوین و بومی سازی فناوریهای مرتبط با حوزه ICT پرداخته است.
وی افزود: حمایت از تولید محصولات کاربردی و شرکتهای دانش بنیان حوزه مخابرات از جمله برنامههای حمایتی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب میشود.
دکتر علی وحدت، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صحا در این مراسم نقش و جایگاه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تعیین اولویتهای حوزه ICT زیربنایی و لازم دانست و خواستار توجه ویژه ای به این بخش شد.
دکتر وحدت خاطرنشان کرد: انتظار ما از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که اولویتها وسیاستهای صنعت ICT را مشخص کند و در توزیع مناسب تسهیلات صحا مشارکت جدی داشته باشد.
لازم به ذکر است صدور ضمانت نامه به عنوان یکی از خدمات صحا با دید حمایتی از شرکتهای صنایع الکترونیک، بدون سپرده اولیه برای شرکت در مناقصه، پیش پرداخت و حسن انجام تعهدات صورت میگیرد و بر اساس مصوبه دولت، ضمانت نامههای صحا برای شرکتهای دولتی معادل ضمانت نامههای بانکی است.
گفتنی است در مراسم یاد شده، مدیران پژوهشگاه توانمندیها و دستاوردهای مرکز را تشریح و در پایان این مراسم، دکتر وحدت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صحا و مدیران صندوق از بخشهای مختلف پژوهشگاه بازدید کردند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید