کدخبر :174104 پرینت
30 فروردین 1394 - 22:50
رئیس سازمان فناوری اطلاعات، خبر داد:

عرضه‌ی 25 هزار برنامه به زبان فارسی بر بستر اندروید

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، گفت: برنامه ریزی لازم در راستای افزایش سطح دسترسی مردم به منظور توسعه خدمات دولت الکترونیکی صورت گرفته که امیدواریم شاهد تحقق اهداف پیش بینی شده در این بخش برای سال 94 باشیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مهندس نصراله جهانگرد در کنفرانس وب پژوهی، اظهار داشت: بر همین اساس یک برنامه مشخص برای افزایش سطح دسترسی مردم به خدمات تصویب شده که با حمایت مجلس و بر اساس منابع پیش بینی شده، در حال اجرا و پیاده سازی است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، می بایست تا پایان برنامه، 60 درصد خانوارها به شبکه پرسرعت دسترسی داشته باشند که با توجه به آمار و اطلاعات موجود، برای تحقق این برنامه می بایست 18 میلیون خط پرظرفیت ایجاد و به متقاضیان ارایه شود که تا کنون حدود 50 درصد آن محقق شده است.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: از سوی دیگر و با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، می بایست ظرفیت شبکه داخلی بین استانی به 20 ترابایت و داخل شهری به 60 ترابایت افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: همچنین ظرفیت اینترنت بین الملل نیز باید به چهار ترابایت افزایش پیدا کند تا در تعامل با شبکه پرظرفیت داخلی، امکان سرویس دهی با کیفیت تر برای کاربران را فراهم کند.

مهندس جهانگرد با بیان این مطلب که سال گذشته امکان ارایه خدمات نسل سوم و بالاتر موبایل برای تمامی اپراتورهای تلفن همراه کشور فراهم شد تصریح کرد: تا پایان سال 93، بیش از 200 شهر خدمات نسل سوم و 50 شهر خدمات نسل چهارم را به متقاضیان عرضه کردند که با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان فصل جاری 500 شهر خدمات نسل سوم را به مردم ارایه خواهند کرد.

وی تاکید کرد: با فراهم شدن زیرساخت های لازم، کسب و کارها در این بخش رونق گرفته به طوری که در حال حاضر بیش از 25 هزار برنامه به زبان فارسی بر بستر اندروید تهیه و در دسترس کاربران تلفن همراه قرار گرفته است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اهمیت توسعه خط و زبان فارسی در فضای وب گفت: هم اکنون، میزان صفحات موجود در وب به زبان کشورها یکی از مولفه های تامین منافع ملی کشورها در فضای مجازی محسوب می شود.

وی افزود: بر اساس اطلاعات موجود، محتوای فارسی موجود در فضای وب حدود 0.9 درصد از حجم شبکه های جهانی را به خود اختصاص داده و حجم صفحات فارسی حدود یک درصد از کل صفحات موجود در وب را تشکیل می دهد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.