کدخبر :173643 پرینت
07 فروردین 1394 - 18:23

چرا کره جنوبی غول اینترنت جهان است؟

کره جنوبی در زمینه سرعت اینترنت، رهبر جهان محسوب می شود؛ سرعت اینترنت در این کشور ۲۲ مگابیت در ثانیه است. ماه گذشته دولت این کشور اعلام کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ شبکه وایرلس این کشور را به نسل پنجم ارتقا دهد که سرعت دانلود را ۱۰۰۰ برابر سریعتر از میزان کنونی خواهد کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، شبکه اجتماعی Cyworld کره جنوبی که پنج سال قبل از راه اندازی فیس بوک ایجاد شد، برای یک دهه محبوب ترین شبکه اجتماعی در این کشور بود؛ همچنین در حوزه بازی های ویدئویی این کشور پیشتاز است. اما سال گذشته خانه آزادی، یک سازمان غیردولتی آمریکایی، آزادی اینترنت کره جنوبی را در رتبه «تاحدودی آزاد» قرار داد. گزارشگران بدون مرز در گزارش خود درخصوص «دشمنان اینترنت»، اینترنت کره جنوبی را در فهرست کشورهای «تحت مراقبت» در کنار مصر، تایلند و روسیه قرار دادند.

هر هفته بخشی از وب سایت های این کشور توسط دولت سانسور می شوند؛ سال گذشته بنابه درخواست کمیسیون استاندارهای ارتباطات کره (KCSC) حدود ۲۳ هزار صفحه حذف و ۶۳ هزار صفحه دیگر مسدود شدند. اهداف فیلتری شامل سایت های فحشا و قمار بودند، چراکه این فعالیت های در کره جنوبی غیرقانونی محسوب می شوند.

برخی سایت ها مانند بازی های آنلاین بین نیمه شب تا ۶ صبح نیز برای افراد زیر ۱۶ سال ممنوع هستند (افراد برای استفاده از این سایت ها باید شماره شناسایی (ID) ملی خود را برای اثبات سن وارد کنند)؛ همچنین سایت های مربوط به کره شمالی شامل روزنامه دولتی، آژانس خبری و پیام های توییتری مربوط به این کشور مسدود هستند.

بر اساس قانون دوران جنگ کره، خارج کردن نقشه های کره جنوبی از این کشور ممنوع بود؛ ازآنجا که کره شمالی و جنوبی از لحاظ فنی همچنان درگیر جنگ هستند، این قانون همچنان ادامه داشته و داده های نقشه برداری شامل نقشه گوگل بر روی سرورهای کره جنوبی قابل پردازش نیستند و نمی توان از این برنامه برای رانندگی استفاده کرد. در سال ۲۰۱۰، سازمان ملل متحد اعلام کرد که کمیسیون استاندارهای ارتباطات کره اساسا در نقش یک عامل سانسور عمل می کند.

در سال ۲۰۰۴ کاربران برای درج نظرهای سیاسی (comment) برای انتخابات پیش رو باید نام و شماره شناسایی ملی خود را می نوشتند؛ در سال ۲۰۰۹ نیز ارسال نظر نیازمند درج شماره ملی بود.

باوجود اینکه دولت برخی محدودیت های اینترنت را تسهیل کرده، اما نظارت بر شبکه های اجتماعی افزایش یافته است. کمیسیون استاندارهای ارتباطات کره در سال ۲۰۱۱ اقدام به راه اندازی یک کمیته فرعی برای نظارت بر شبکه اجتماعی کرد و خواستار حذف ۴۵۰۰ نظر در توییتر، فیسبوک و شبکه های اجتماعی مشابه شد که ۱۳ برابر بیشتر از سال ۲۰۱۰ بود.

سال گذشته نیز تعداد نظرهای حذف شده بار دیگر افزایش یافت و به ۶۴۰۰ مورد رسید. در حال حاضر گروهی از فعالین اینترنتی برای ارسال هزاران پیام با هویت جعلی در حمایت از «پارک گئون هی»، رئیس جمهور جدید کره جنوبی پیش از انتخابات ۲۰۱۲ تحت بازجویی قرار دارند (البته هیچ مدرکی دال بر دخالت خانم پارک در این اقدامات بدست نیامده است).

در ماه دسامبر وی اعلام کرد که دولت بدنبال اصلاح شایعاتی است که در شبکه اجتماعی پخش شده اند که به اعتراض عمومی در مورد خصوصی سازی راه آهن و وضعیت بهداشت و سلامت اشاره دارد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.