استارت آپ ویکند ایران تاکنون به همهی اهدافش رسیده است
عضو شورای راهبری مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است رویداد استارتاپ ویکند در ایران تا کنون صد در صد به برنامه های خود دست یافته است.
به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس حمید رضا احمدی، نایب رئیس کانون کارآفرینی ایران و عضو شورای راهبری مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی، روند کنونی اجرای رویدادهای استارتاپ ویکند را با پیشرفت صددرصدی بیان کرد و گفت: دستاورد استارتاپ ویکند شبکه سازی بین علاقه مندان کارآفرینی برای شروع کسب و کار و شناخت این حوزه و همین طور ترویج تجاری سازی بوده است که تا این لحظه به این معنا به هدف خود رسیده است.
وی توضیح داد: از ابتدای تابستان سال جاری که معاونت علمی و فناوری از طریق مرکز شتابدهی نوآوری از این طرح حمایت کرد درصد شرکت دانشجویان در این رویداد بالاتر رفته است. پیش از این تنها 25 درصد شرکت کنندگان دانشجو بودند، اما اکنون بیش از 50 درصد شرکت کنندگان استارتاپ ویکند را دانشجویان تشکیل میدهند.
نایب رییس کانون کارآفرینی ایران ادامه داد: با این همکاری ما زودتر به نتیجه میرسیم. گروه سنی شرکت کننده در استارتاپ ویکند ها جوان شده است. به این صورت جوانان فرصت بیشتری برای فعالیت پیدا میکنند. ممکن از در راه هدف خود شکست بخورند، اما از همین جا تجربه میگیرند و میتوانند آن را تصحیح کنند.
وی تاکید کرد: پیش از این ارتباط کانون کارآفرینی با مرکز شتابدهی و نوآوری و همینطور دانشگاهها مختصر بود. دوست داریم در آینده نزدیک این رابطه را قوی تر و پررنگ تر پیش بگیریم. امیدواریم با استفاده از این همبستگی بتوانیم راه حلی برای دانشجویانی که تازه از دانشگاه خارج شدهاند و نمیدانند باید چگونه وارد بازار کار شوند داشته باشیم.
احمدی یکی از نشانههایی که پیشرفت بزرگی برای رویدادهای استارتاپ ویکند به شمار میرود را برگزاری 5 استارتاپ ویکند در شهرهای مختلف ایران همزمان با هفته جهانی کارآفرینی بیان کرد و توضیح داد: در این رویداد همزمان 5 دانشگاه ایران و 900 نفر برای برگزاری آن دخالت داشتند.
عضو شورای راهبری مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی درباره شرکت استارتاپ ویکند های ایرانی به مرحله مسابقات جهانی گفت: از 5 استارتاپ ویکند که در هفته کارآفرینی همزمان با دوره جهانی استارتاپ ویکند فعالیت کردند، دو تیم به مرحله بعدی راه یافتند.
وی در ادامه بیان کرد: تیم گرین کارپت از تهران و تیم ایزی رزرو از رویداد قزوین گروههای برگزیده بودند. اما متاسفانه نتوانستند به مرحله نهایی استارتاپ ویکند جهانی بروند.
احمدی علت این امر را سختگیری بالا در رأی گیری گروههای ؟ بیان کرد و گفت: نکته اول این که تیمها باید با برگزیدگان آمریکایی و کانادایی رقابت میکردند که کار ساده ای نبود. دوم این که رأی گیری بسیار سخت گیرانه بود و حتی اگر یک ایمیل تقلبی هم برای رأی گیری فرستاده میشد گروه به طور کل از مراحل انتخاب حذف میشد.
عضو شورای راهبری مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی همچنین ابراز کرد: البته تیمهایی که به مرحله جهانی استارتاپ راه پیدا کردند تیمهای قدرتمندی بودند. اما نتوانستند در مراحل رقابتی به نتیجه مطلوب دست پیدا کنند. با این وجود ما انتظار راه یابی به مراحل جهانی را از تیمهای استارتاپ ایرانی داشتیم. چرا که پیش از این هم از لبنان و آسیای شرقی برندگانی در استارتاپ جهانی انتخاب شدهاند.
براساس این گزارش، مرکز شتابدهی نوآوری زیر نظر پارک فناوری پردیس و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای تیرماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده و برنامه «100در100» یکی از برنامه های اصلی این مرکز بوده که طی سه سال، 100 رویداد استارتاپ ویکند را در کشور برگزار نماید که در 6 ماهه اول، 14 رویداد برگزار شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید