کدخبر :17061 پرینت
14 مهر 1393 - 13:35

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: همه‎ اپراتورها امکان استفاده از شبکه کابل مخابرات را دارند/ به دنبال اجرای طرح همگرایی شبکه‎ ثابت و سیار هستیم

متن خبر

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، گفت: برخی تجهیزات شرکت مخابرات از جمله شبکه کابل، کانال و داکت‌ها به گونه‌ای است که برای ارائه خدمات، تمام اپراتورها امکان استفاده از آن‌ها را دارند و اکنون امکان استفاده از این خدمات برای اپراتورهای دیگر از نظر ما فراهم است، اما لازم است در این زمینه با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه‌های مربوطه تدوین شود تا ما با توجه به این تعرفه‌ها امکانات مورد درخواست در اختیار همکاران خود قرار دهیم.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس "کاظم ابراهیمی" در نشست خبری حاشیه‎ی پانزدهمین نمایشگاه تلکام، در مورد پروانه جدید شرکت مخابرات و تردید پدید آمده بعد از ارائه مجوزهای نسل سوم و بالاتر ارتباطی به همراه اول، اظهار کرد: شرکت مخابرات پروانه‌ای داشته که در تاریخ 87/4/29 ابلاغ شده است و بعد از ارائه خدمات نسل‌های سوم ارتباطی و بالاتر، مقرر شد که بخشی از پروانه تغییر کند.

 

وی افزود: رگولاتوری بررسی‌های لازم را روی این موضوع انجام داد و تغییراتی را روی پروانه مخابرات لحاظ کرد و طی جلساتی که با این سازمان داشتیم در نهایت الحاقیه‌ای به پروانه ما الصاق شد که در آن 10 بند تغییر داده شده است.

 

ابراهیمی با اشاره به اینکه بعد از تغییرات اجازه ورود به نسل‌های بالاتر اپراتوری سیار به مخابرات داده شد، گفت: از منظر تکنولوژی که کشورهای دنیا بر مبنای آن ارائه خدمات می‌دهند به راحتی می‌توانیم خدمات این نسل را در کشور پیاده‌سازی کنیم. اما لازم به ذکر می‌دانم که در خصوص تغییر پروانه بگویم مخابرات در راستای تغییرات صورت گرفته تقاضاهایی را داشت و در این زمینه اعلام آمادگی کردیم تا تجهیزات وسیعی از قبیل کانال و داکت تجهیزات مربوط به شبکه باحفظ مالکیت آن برای مخابرات به سایر سرویس‌دهندگان نیز ارائه شود.

 

او افزود: در راستای واگذاری این قبیل زیرساخت‌ها عنوان کردیم شبکه کابلی و کانال را بر اساس تعرفه مشخصی که رنج قیمت تمام شده ماست در اختیار دیگران که متقاضی ارائه سرویس هستند قرار می دهیم. لذا در این زمینه کمیته‌ای متشکل از اعضای مخابرات و رگولاتوری تشکیل شد تا پیشنهاداتی در زمینه تعرفه ارائه دهند و آن را برای بررسی و تصویب به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارسال کند.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود هم به بحث رومینگ ملی اشاره کرد و گفت: اکنون با توجه به پوشش جاده‌ای اپراتور اول کشور بخشی از جاده‌ها و موقعیت جغرافیایی کشور تحت پوشش شبکه همراه اول قرار گرفته است که ما با استفاده از رومینگ دو طرفه این امکان را داریم که این خدمات را در اختیار اپراتورهای دیگر نیز قرار دهیم که البته بر اساس قراردادهای امضا شده در نقاطی که ممکن است پوشش شبکه‌ای همراه اول کامل نباشد هم، این اپراتور می تواند از شبکه اپراتورهای دیگر استفاده کند.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مجوز نهایی نسل سوم ارتباطات همچنان توسط وزارت ارتباطات به همراه اول ارائه نشده است، عنوان کرد: هیچ مانعی بین ما و وزارت مربوطه نیست و ارتباطمان کاملا منطقی و روان است که به عنوان مثال ارائه مجوز پایلوت نسل سوم به همراه اول دلیلی بر این ادعاست.

 

وی افزود: در چارچوب پایلوت حداقل باید یک ماه شبکه را در این نسل استارت زده باشیم تا بعد از آن مجوز قطعی داده شود اما وزیر ارتباطات تلویحا عنوان کرده که می‌توانید فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده و ما براساس گفته‌های ایشان تجهیزات نسل سوم را در شبکه خوب نصب کرده‌ایم.

 

او همچنین با اشاره به اینکه شاید پیش از اینها می‌توانستیم مجوز قطعی را بگیریم، تصریح کرد: اگر تاییدیه تست‌ها را می‌گرفتیم شاید ظرف دو هفته گذشته نیز امکان دریافت مجوز را داشتیم و همچنین قرار بود که به مناسبت هفته دفاع مقدس این مجوز داده شود که روال فنی تایید نشد و در نهایت فکر می‌کنم طی روزهای آتی بتوانیم مجوز خود را دریافت کنیم.

 

وی در بخشی دیگر از این نشست خبری، در پاسخ به خبرنگار سیتنا در خصوص تعامل شرکت مخابرات ایران با وزارت ارتباطات برای تحقق وعده‎ی سال گذشته‎ی وزیر ارتباطات برای استفاده‎ی همه‎ی شرکت‎های ارائه‎دهنده‎ی خدمات مخابراتی از بستر کابل مسی این شرکت، گفت: برخی تجهیزات شرکت مخابرات از جمله شبکه کابل، کانال و داکت‌ها به گونه‌ای است که برای ارائه خدمات، تمام اپراتورها امکان استفاده از آن‌ها را دارند، اما لازم است در این زمینه با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه‌های مربوطه تدوین شود تا ما با توجه به این تعرفه‌ها امکانات مورد درخواست در اختیار همکاران خود قرار دهیم.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در زمان خصوصی‌سازی متعهد به حفظ نیروی انسانی این شرکت تا 5 سال شده بودید آیا امکان دارد در پایان موعد زمانی بخشی از کارمندان مخابرات تعدیل شوند؟ گفت: طبق قوانین بورس تا 5 سال متعهد بودیم که نیروی انسانی را داشته باشیم اما بعد از این زمان محدودیت برداشته می‌شود اما الزاما به معنای اخراج یا تعدیل کارمندان نیست.

 

وی تاکید کرد ما به دنبال توسعه شبکه و شروع فعالیت در بخش‎های جدید هستیم که در این راستا نیروی انسانی متخصص جایگاه ویژه‎ای در شرکت مخابرات خواهند داشت.

 

ابراهیمی در پایان بر اجرای طرح همگرایی شبکه‎ی ثابت و سیار در شرکت مخابرات ایران تاکید کرد و گفت: تغییر رویه از کابل مسی به سمت فیبر نوری در راستای همین موضوع صورت گرفته و نهایتا ترکیبی از ارتباطات ثابت و سیار پیشرفته را به وجود می‌آورد؛ به گونه‌ای که کنترل شبکه توسط یک سوئیچ در مرکز صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.