کدخبر :16495 پرینت
15 شهریور 1393 - 19:14

حضور 17 کشور خارجی در بزرگترین سمپوزیوم بین المللی مخابراتی کشور

متن خبر

دبیر اجرایی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014) با تاکید بر رکورد بی‌نظیر کارگاه‌های تخصصی در این سمپوزیوم، اذعان داشت: شاید بتوان بدون اغراق گفت که تعداد کارگاه‌های آموزشی این سمپوزیوم نسبت به کنفرانس‌های دیگر یک رکورد است.

 

به گزارش سیتنا، دکتر "احمد خادم‌زاده" در گفت‎وگو با ستاد خبری هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، با تاکید بر استقبال بسیار بالا از این سمپوزیوم در سطح شرکت‌های بزرگ و مخاطبان، گفت: تا کنون بیش از 350 نفر در سمپوزیوم ثبت نام کردند که پیش‌بینی می‌شود برای حضور در مراسم اصلی سمپوزیوم، تعداد نفرات به 600 نفر هم برسد.

وی در ادامه افزود: در کارگاه‌های آموزشی نیز بیش از 250 نفر شرکت کرده‌اند. استقبال از سمپوزیوم بسیار بالا بود و ما ناچار شدیم به دلیل ثبت نام بیش از ظرفیت، آن بخش را مسدود کنیم.

 

دبیر اجرایی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، گفت: در این سمپوزیوم شرکت کنندگان از 17 کشور هستند و هم‌چنین طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده 13 سخنران مدعو از کشورهای مختلف دعوت شده است.

وی در تشریح حضور کشورهای مختلف در بزرگترین سمپوزیوم مخابراتی کشور، اذعان داشت: از کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، روسیه، کانادا، ژاپن، چین، هند، سوئد، امارات متحده عرب، عراق، مالزی و ... دریافت مقاله داشتیم.

دکتر خادم‌زاده در ادامه با تاکید بر رکورد بی‌نظیر کارگاه‌های تخصصی در این سمپوزیوم، اذعان داشت: شاید بتوان بدون اغراق گفت که تعداد کارگاه‌های آموزشی این سمپوزیوم نسبت به کنفرانس‌های دیگر یک رکورد است.

وی در ادامه افزود: رویه معمول برای کنفرانس‌های تخصصی آن است که در هر بخش یک کارگاه برگزار شود در حالی که ما با برنامه‌ریزی‌های دقیق و در راستای اهداف کاربردی سمپوزیوم 11 کارگاه آموزشی را در دستور کار قرار دادیم.

دبیر اجرایی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، گفت: شرکت‌های بزرگ در صنعت مخابرات در این سمپوزیوم حضور دارند. به طور مثال شرکت‌ سونی اریکسون که یکی از شرکت‌های قوی در صنعت مخابراتی است، بدون اینکه هیچ هزینه‌ای برای ما داشته باشد، داوطلبانه در این سمپوزیوم شرکت کرده، سخنران کلیدی گذاشته و کارگاه آموزرشی برگزار کردند.

دکتر خادم‌زاده ، گفت: این یک شاخص خوب برای ارزیابی سطح علمی نمایشگاه است. چرا که اگر سطح علمی نمایشگاه خوب نباشد، شرکت‌های مهم تمایلی به حضور ندارند در حالی که در این سمپوزیوم داوطلبانه و با پیگیری بسیار حضور یافتند.

دبیر اجرایی بزرگترین سمپوزیوم بین المللی مخابراتی کشور، گفت: البته نکته مهم درباره حضور شرکت‌هایی چون هوآوی و سونی اریکسون آن است که هیچ کدام به نیت تجاری و تبلیغاتی در این سمپوزیوم شرکت نکرده و صرفاً در جهت ارائه دستاوردهای جدید و مطالب تخصصی در این مراسم حضور خواهند داشت.  این شاخصی است که نشان می‌دهد ما سمپوزیوم موفقی را ارائه می‌کنیم.

وی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای بهره‌وری بالای شرکت کنندگان سمپوزیوم از دستاوردهای روز مخابراتی در این مراسم گفت: بسیاری از افراد تمایل دارند که هم در سمپوزیوم و هم در کارگاه‌ها شرکت کنند. حجم مطالب برنامه‌ریزی شده در کارگاه‌ها بسیار بالا است و این موارد نیازمند برگزاری نشست‌های هم‌زمان در این سه روز است.

دکتر خادم‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: به همین منظور کارگاه‌های آموزشی از مراسم سمپوزیوم تفکیک شد تا بهره‌وری خوبی از هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات داشته باشیم. به این ترتیب اگر کسی بخواهد روندی از از مطالب ارائه شده در سمپوزیوم را به دست آورد و در کارگاه‌های متعدد حضور داشته باشد، برنامه‌ها همپوشانی ایجاد نکند.

گفتنی است؛ هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014) از 18 تا 20 شهریورماه در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود. دزر همین راستا، کارگاه های آموزشی این سمپوزیوم بین المللی نیز از 15 تا 17 شهریورماه در حال برگزاری است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.