کدخبر :16163 پرینت
25 مرداد 1393 - 11:29

عمیدیان خبر داد: رشد 37 درصدی مانتیورینگ کشور نسبت به سال گذشته

متن خبر

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: با افتتاح پروژه‌های چهارگانه این سازمان در جهت تکامل تدریجی مانیتورینگ کشور، پوشش ما به 53 درصد می‌رسد که نسبت به سال گذشته رشد 37 درصدی  داشته  است.
 

به گزارش خبرنگار سیتنا ( CITNA.IR)، دکتر "علی‌ اصغر عمیدیان" در مراسم افتتاح پروژه‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: تعدادی از پروژه‌هایی که از نظر حاکمیت و سازمان از جایگاه ویژه برخوردارند، امروز افتتاح شدند.

 

وی در ادامه افزود: با افتتاح سامانه‌های پایش و جهت‌یاب و تکمیل طرح جامع مانیتورینگ کشور قدرت اعمال موجودیت بر اپراتورهای بخش خصوصی به گونه‌ای که بهره‌برداری بیشتری از فرکانس‌های کشور صورت گیرد، فراهم می‌شود.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در  مقایسه ضریب بهره‌وری فرکانس در ایران و جهان خاطرنشان کرد: هم‌ اکنون ضریب بهره‌وری فرکانس در ایران 1.6 است در حالی که این رقم در دیگر کشورها به 15 می‌رسد و این اختلاف نشانگر تلاش بیشتر برای مدیریت و استفاده بهینه از طیف فرکانسی است.

 

عمیدیان در همین راستا گفت: امروزه در کشورهای مختلف، فرکانس از حساسیت بالایی برخوردار است و برای پایش آن در همه کشورهای، طرح مانیتورینگ وجود دارد. در همین راستا، از سال 88 طرح جامع مانیترینگ اجرا و پیاده‌سازی و امروز یکی از آن گام‌ها برداشته شد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: امروز با افتتاح ایستگاه‌های پایش و ایستگاه‌های جهت‌یاب در 4 شهرستان ایلام، جاسک، لار و اردبیل 703 هزار کیلومتر از مساحت کشور تحت پوشش ایستگاه‌های پایش رگولاتوری قرار می‌گیرند که البته تا پوشش کامل در تمام مساحت کشور فاصله قابل توجهی وجود دارد.

 

رئیس رگولاتوری همچنین با اشاره به افتتاح سامانه‌های پایش موج میلی‌متری، گفت: با بهره‌برداری از این 9 سامانه قابلیت پایش فرکانس از 10 کیلوهرتز تا 67 گیگاهرتز فراهم می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دارای 9 اداره کل در کشور است که هر اداره کل شهرستان‌هایی را در زیرمجموعه خود دارد و اکنون در هر اداره کل یک سامانه اندازه‌گیری موج میلِی‌متری افتتاح شده است.

 

وی تصریح کرد: با پیاده‌سازی طرح جامع مانیتورینگ کشور باید به این هدف برسیم که در تمام ابعاد فعالیت اپراتورها پارامترهای نظارتی قابل سنجش و ارزیابی باشد.

 

عمیدیان هم‌چنین یادآور شد: با افتتاح این پروژه‌ها در جهت تکامل تدریجی مانیتورینگ کشور، پوشش ما به 53 درصد می‌رسد که نسبت به سال گذشته رشد 37 درصدی داشته است.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای افتتاح این دو پروژه 17 میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه شده است.

 

عمیدیان به بهره‌برداری از سامانه استاندارد و تایید نمونه (labeling) اشاره کرد و افزود: زمانی که تجهیزات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد کشور می‌شود، لازم است یک نمونه از آنها از گمرک به سازمان تنظیم مقررات فرستاده شود تا آزمایش‌های لازم بر روی آن صورت بگیرد. در گذشته این مکاتبات و بررسی‌ها رفت و آمد زیادی برای احزاب به دنبال داشت بر همین اساس تصمیم گرفته شد سامانه‌ای در این زمینه فعال شود تا موضوعات به شکل الکترونیکی پیگیری شود.

 

به گزارش  خبرنگار سیتنا، رییس سازمان تنظیم مقررات در ادامه افزود: در گذشته نیز این سایت فعال بود اما از دو سال پیش به حالت غیرفعال درآمده بود که اکنون برای تکریم ارباب رجوع تصمیم گرفته‌ایم که این سایت را بار دیگر فعال کنیم. البته در این سایت یک کد رهگیری هم در اختیار افراد قرار خواهد گرفت و بر اساس آن کاربران سایت مذکور می‌توانند در لحظه مشاهده کنند که چه میزان از بررسی‌ها بر روی تجهیزات وارداتی آنها صورت گرفته و دستگاه‌های آنها چه امتیازی را کسب کرده‌اند.

 

وی در ادامه در خصوص اعطای اعتبارنامه به 7 آزمایشگاه تایید نمونه تجهیزات مخابراتی گفت: از ابتدای سال تا کنون رگولاتوری هزار نمونه تاییدیه انجام داده است که از این میزان 423 مورد به آزمایشگاه‌ها ارجاع داده شده است.

 

عمیدیان تصریح کرد: براساس این اعتقاد که باید از بخش خصوصی استفاده شود و مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به عنوان همکار در بخش تایید نمونه مدنظر قرار داده شوند از این رو رگولاتوری به دنبال ایجاد آزمایشگاه داخلی نبوده است.

 

معاون وزیر ارتباطات در همین راستا گفت: هم اکنون 5 آزمایشگاه بین‌المللی در خارج کشور همکار سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی هستند و از این سازمان اعتبارنامه دریافت کردند.

 

رئیس رگوراتوری اظهار داشت: از این آزمایشگاه‌ها، سه آزمایشگاه در آلمان، یک آزمایشگاه در سوئیس و یک آزمایشگاه در کره است.

 

عمیدیان تصریح کرد: امروز به 9 آزمایشگاه اعتبارنامه اهداء خواهد شد که 7 اعتبارنامه جدید و 2 اعتبارنامه تغییر از موقت به دائم است.

 

وی یادآور شد: اعطای اعتبارنامه به آزمایشگاه‌ها براساس استاندارد ISO 17025 انجام می‌شود که وقتی آزمایشگاهی تجهیز شد درخواست دریافت اعتباردهی را از رگوراتوری ارائه می‌کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.