توسعهی زیرساختهای ارتباطی برای خلق سریع ارزش افزوده
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، گفت: بر اساس مطاالعات جهانی، به منظور سرعت دادن به روند خلق ارزش افزوده و افزایش قابلیتها و ظرفیتها موجود، می بایست زیرساختهای ارتباطی توسعه یابد.
به گزارش سیتنا، مهندس نصراله جهانگرد، در مراسم تبادل تفاهمنامه میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و استانداری استان گلستان، با اشاره به عقبماندگیهای مفرط اقتصادی طی چندین سال گذشته، گفت: ما باید شرایط واقعی را بشناسیم و خودمان را برای بالندگی که حق مسلم مردم است آماده کنیم.
وی با اشاره به آمار فارغ التحصیلان دانشگاهها گفت که ما قریب به 10 میلیون تحصیل کرده دانشگاهی داریم و در سال حدوداً 700 هزار نفر به این افراد افزوده میشوند که اینها به معنی سرمایههای عظیمی است که در برنامهریزی توسعه ایران باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه سخنان خود افزود: همه ما در جای خود مسئولیت داریم که مبادرت به خلاقیت و ارزش افزوده کنیم و قابلیتها و ظرفیتهای خود را افزایش دهیم. مطالعات جهانی نشان داده است که کشورها برای اینکه به این فرایند سرعت دهند زیرساختهای ارتباطیشان را توسعه بخشیدهاند و ظرفیتهای اطلاعاتی و ارتباطاتی را در اختیار بنگاهها و آحاد مردم قرار دادهاند و باعث افزایش مهارت و خلاقیت و فرصتهای اقتصادی جدید در همه حوزهها شدهاند .
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، تصریح کرد: در راستای حمایت از سیاستهای کلان اشتغال دانش بنیان حرفهای محور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که در چار چوب سند اشتغال فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است؛ ما در سال اول تعداد مشاغل و فرصتهای شغلی ایجاد شده را 30هزار به دولت اعلام نمودیم که رییس جمهور بیشتر از این تعداد دستور داده بودند و ما این رقم را برای احتیاط سال شروع اعلام کردیم .
در این مراسم که قریب به 250 تن از فارغالتحصیلان جویای کار استان گلستان حضور داشتند، مهندس جهانگرد در پاسخ به پرسش کارجویان این استان گفت: سازمان فناوری اطلاعات ایران فعالیتهایی را درسطح ملی آغاز نموده است. یکی از این برنامهها شبکه ملی اطلاعات است که هدف از آن افزایش ظرفیت باند پهن برای آحاد جامعه است و این وظیفه جزو اجرایی ترین برنامه هایی است که انجام خواهیم داد.
وی افزود: در سطح دولت نیز کمیته اشتغال با حضور وزرای صنعت، ارتباطات، رفاه و معاون رییس جمهور فعالیت دارند و برنامهریزیهایی در زمینه اشتغال صورت گرفته و محورهای کاری اعلام شده است که به زودی اطلاعرسانی میشود و تصور بر این است که شما در این استان با فرصتهای بزرگی مواجه خواهید شد و باید در این راستا هرچه زودتر مهارت ها و ظرفیتهای خود را افزایش دهید .
معاون وزیر ارتباطات در سخنان خود خطاب به کار جویان گفت : تک تک فارغالتحصیلان و کارجویان مثل یک معدن طلا هستند که با افزایش مهارت زمینه بروز و ظهور این ذخایر ذی قیمت فراهم میشود و در نهایت موجب کار آمدی برای شما و کارآفرینی در سطح بازار خواهد شد.
شایان ذکر است بر اساس این تفاهم نامه پروژهای تحت عنوان استان مجازی در استان گلستان در حال اجرا است که میتواند به عنوان پایلوت برای اجرایی نمودن سیاستهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و کمیته راهبردی توسعه اشتغال فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش موثری داشته باشد .
هدف از اجرای پایلوت توسعه مشاغل فناوری اطلاعات در گلستان، ایجاد دستکم 5 هزار شغل جدید مبتنی بر دانش و جذب نیروهای کارآفرین و فارغالتحصیلان دانشگاهی فاقد شغل اعلام شده است تا با توجه به امکانات استان و راهکارهای بومی، قدمهای موثری را در ایجاد اشتغال این افراد در حوزه ICT برداشته و زمینه گسترش این اقدام را فراهم نماید.
بر اساس تفاهم نامه مبادله شده «شناسایی راهکارهای توسعه سیاست های اقتصاد مقاومتی در پروژه استان مجازی گلستان در حوزه های کار آفرینی، اقتصاد دانش بنیان، اشتغال و همچنین ارتقای شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گلستان بخصوص در حوزه اشتغال و منابع انسانی دانش بنیان» از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید