کدخبر :14405 پرینت
13 اردیبهشت 1393 - 10:09

آقای علم الهدی! لااقل حرمت امام رضا (ع) و زائران ایشان را نگه دارید!

متن خبر

اظهارات دور از شأن و منزلت انسانی و آداب مسلمانی آقای علم الهدی از تریبون مقدس نماز جمعه ، موجی از حیرت و شگفتی برجای گذاشت و بار دیگر، سپهر سیاسی ایران را با عباراتی ناشایست، ملتهب و تیره و تار ساخت.

 

به گزارش سیتنا، "مصطفی فقیهی" مدیرمسوول انتخاب، در یاداشتی افزوده است: حجت الاسلام سید احمد علم الهدی گفته است «وزیر ارتباطات گفته دولت باید فیلترینگ را از بین ببرد و فیس بوک را از فیلتر خارج کند و سپس گفته فقط 15 درصد فیس بوک قابل استفاده است و این معنی‌اش این است که دروازه فرهنگمان را به سوی دشمنان پیغمبر باز کنیم. این آقای وزیر فردی متدین است و ضد ولایت فقیه نیست و یک روزی در وزارت خارجه به این نظام خدمت می‌کرده است»

 

ایشان اضافه کرده است : لعنت بر فتنه 88 که باعث شد وزیر متعهد ما که روزگار جوانی در وزارت امور خارجه به نظام خدمت می‌کرد امروز در سنین پیری و در حالی که پایش لب گور است بگوید، می‌خواهم فیلتر شکن فیس بوک شوم.

 

در مورد این بخش از اظهارات امام جمعه مشهد، ذکر نکاتی ضروری به نظر می رسد:

یکم. بی‌گمان طرح اتهاماتی چنین، آنهم از تریبون مقدس نماز جمعه و از زبان فردی در کسوت مقدس روحانی، تبعاتی فراتر از اظهارات نادرست یک کنشگر سیاسی دارد. تریبون عبادی سیاسی نماز جمعه، سال های سال است که به عنوان جایگاهی دینی و انقلابی و با شخصیت های مبرز و مردمی شناخته می شود و روا نیست، این جایگاه مقدس که علی (ع) بارها در خطابه های خود چنان قصد کرد که «شما را ادب بیاموزم» (خطبه 34) ، این چنین، به بیان اظهارات دون شان و خارج از قاعده و آداب اسلامی، مخدوش شود. بالاخص تریبون مقدس نماز جمعه مشهد که در جوار حرم ولی نعمت ملت ایران، امام الرئوف ، خورشید خراسان ، حضرت علی بن موسی الرضا المرتضی برقرار می شود و زائران این بارگاه ملکوتی را نیز در برابر این تریبون می نشاند ؛ انصاف نیست حرمت ثامن الحجج (ع) و زائران ایشان ، با طرح چنین مباحث سخیف و عبارات شنیعی، شکسته شود.

از سوی دیگر، همین جایگاه در سال های نه چندان دور در اختیار چهره های حقیقتاً انقلابی و اخلاقمداری چون آیت الله طبسی بوده که اینک به خواست خود، این تریبون مقدس را واگذار کرده اند.

 

دوم. حضرات از یاد برده اند که پیامبر، مظهر اخلاق و ادب بود و دیانت اسلام و شریعت آن، چه اندازه برای آبرو و حیثیت انسانها ارزش قائل است تا جایی که غیبت و تهمت و دروغ و امثال آن را در شمار بزرگترین گناهان قرار داده و حرمت انسان را از حرمت کعبه بالاتر دانسته است.

با این حال، حتی اگر فرض بر آن بگیریم که آقای وزیر در دفاع از رفع فیلتر فیس بوک سخن گفته باشد - که وزارت ارتباطات صراحتاً آن را رد کرده - دلیل نمیشود که همه امکانات و توان خود را به سوی او نشانه رویم و چون سخنی در مخالفت با نظرات ما بیان شده ، بی هیچ آداب و ترتیبی، هر چه دل تنگمان میخواهد، بگوییم و کینههای بدریه و غدیریه را باز گشاییم. آنهم در مورد مباحث تخصصی چون «فیلرینگ» و «فیس بوک» که درک کلیات آن هم از سوی آقای علم الهدی، محال به نظر می رسد. بی شک، حضرت ایشان صرفاً با استناد به گفته های اطرافیان، چنین برآشفته شده و موضع گیری چنان غیرضرور اتخاذ فرموده اند.

 

سوم. این که برخی در عرصه نظری تهی دست اند و غیرت دینی خود را به جای کوشش در نظریه پردازی با زور بازوی خود نشان میدهند و از زبان خشم و خشونت و خروش بهره میگیرند و خود را تنها مدافعان ارزشها میدانند، به نظر نگارنده، با کسانی که رندانه و شبروانه و با بهره گیری از امکانات معنوی و مادی مدرن به چالش با دین و انقلاب آمدهاند تفاوتی ندارند.

«این سنت جاهلان است که چون به حجت از خصم فرو مانند سلسله خصومت بجنبانند» و بر این روی کسی را که کام از حلاوت برهان شیرین است چه حاجت به تیر و کمان و تهمت و بهتان دارد؟

و دست آخر آنکه، توجه عمیق و باورمندانه به سخنان رهبر معظم انقلاب و حرکت در مسیر منش و روش ایشان، اقتضا میکند که همه از صمیم دل به اصول اساسی اسلامی، اخلاقی و انقلابی بازگردند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.