کدخبر :14340 پرینت
09 اردیبهشت 1393 - 16:53

PAPها در نشست خبری: افزایش پهنای باند اینترنت در دولت یازدهم به اندازه 8 سال گذشته بوده است

متن خبر

پهنای باند شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، با فعالیت‌های دولت یازدهم به اندازه 8 سال گذشته افزایش یافته است و شرکت‌های PAP خواستار ارتقای ظرفیت خود هستند.

به گزارش خبرنگار سیتنا، مدیران شرکت‌های آسیاتک، شاتل، صبانت، های‌وب و پارس آنلاین در یک نشست خبری در مورد مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، چالش ها و موانع اجرایی شدن این مصوبه را در خصوص نحوه کاهش قیمت اینترنت برای مشترکان ADSL مورد نقد و بررسی قرار دادند.

 

رویکرد دولت جدید کاهش قیمت خدمات عمومی حوزه ICT است

"محمد بیدختی‌نژاد" مسئول دبیرخانه شرکت‌های PAP در این نشست اظهار داشت: علیرغم افزایش قیمت زنجیره خدمات در سال گذشته رویکرد دولت جدید کاهش قیمت خدمات عمومی حوزه ICT بوده است.

وی گفت: در مصوبه 181 کمیسیون تنظیم مقررات 20 درصد کاهش قیمت ADSL دیده شده است که این رقم شامل 9 درصد کاهش قیمت پهنای باند، 7 درصد کاهش قیمت فضا، پاور و مواد مرتبط با شرکت مخابرات ایران و 4 تا 5 درصد کاهش قیمت شرکت‌های PAP و مخابرات ایران است.

وی گفت: این مصوبه در تاریخ 23 بهمن ماه 92 به PAPها و مخابرات ایران ابلاغ شد و در فاصله چند روز شرکت‌های PAP این مصوبه را اعمال کردند و این اعمال به رگولاتوری اعلام شد.

 

با مصوبه 181 رگولاتوری، قیمت‎های اینترنت برای کاربران کاهش یافت

در این نشست "حسین علیمحمدی" از مدیران شرکت انتقال داده های آسیاتک با اشاره به اینکه از ابتدای شکل گیری پروانه شرکت های PAP قیمت گذاری در ارایه سرویس و خدمات بر اساس برآوردهایی مثل پهنای باند، لینک، فضا، پاور، تبلیغات و بازاریابی و هزینه هایی مثل حقوق و دستمزد شکل گرفته است، گفت: در پایان سال 91 بر اساس مصوبه 152 رگولاتوری قیمت ها تعدیل و کاهش یافت که در این مرحله شرکت ها متحمل هزینه شدند؛ چرا که ابلاغ  این مصوبه در پایان سال، با افزایش تورم کشور در سال92، همراه بود.

 

وی ادامه داد: نکته بعدی این بود که در اوایل تابستان 92 تخفیف های پهنای باند شرکت های PAP حذف شد، این در حالی بود که اجازه افزایش قیمت بر اساس مصوبه 152 که حق شرکت ها بود از آنها گرفته شد.

وی با بیان اینکه در مصوبه 152 شرکت های ندا متحمل هزینه مضاعف شدند، گفت: اما خوشبختانه در انتهای سال 92 با تصویب مصوبه 181 رگولاتوری مقرر شد قیمت های اصلی مثل پهنای باند ، لینک ، فضا و پاور کاهش یابد و شرکت ها نیز در پی آن قیمت نهایی به سمت مشترک را کاهش دادند، اما همچنان تاثیر اجرایی کاهش از سوی شرکت زیر ساخت و مخابرات دیده نشده است.

شرکت‌های PAP خواستار ارتقای ظرفیت پهنای باندشان هستند

به گزارش خبرنگار سیتنا، در ادامه این نشست "محمدحسن شانه‌ساززاده" مدیرعامل شاتل افزود: سهم شرکت‌های PAP از بازار ADSL پنجاه درصد و سهم مخابرات ایران نیز 50 درصد است. شرکت‌های PAP بدون اعمال تخفیف‌های سهم شرکت زیرساخت و مخابرات در صورتحساب‌هایشان تخفیف 20 درصدی را اعمال کردند و پس از اعمال این تعرفه‌ها در بهمن ماه سال 92 در سیکل ششم صورتحسابی از طرف زیرساخت و مخابرات برای PAP ها ارسال شده که در این صورتحساب‌ها تخفیف‌های مصوب اعمال نشده است.

شانه‌ساز‌زاده یادآور شد: پهنای باند شرکت‌های ارتباطات زیرساخت در فعالیت‌های دولت یازدهم به اندازه 8 سال گذشته افزایش یافته است و شرکت‌های PAP خواستار ارتقای ظرفیت خود هستند.

وی ادامه داد: هم اکنون شرکت زیرساخت 20 درصد معادل 20 گیگابایت پهنای باند اضافه دارد اما به دلیل پاره ای مشکلات، شرکت‌های PAP نمی‌توانند این پهنای باند آزاد را جذب کنند و خود را توسعه دهند.

 

پتانسیل بازار ADSL در ایران بسیار بالاست

در ادامه این نشست "مجید بیدآبادی" رئیس هیأت مدیره صبانت با اشاره به افزایش مصرف دیتا در ماه‌های اخیر، گفت: برای مثال در تعطیلات نوروز 93 مصرف ADSL در کشور بسیار افزایش یافت و این نشان از پتانسیل بازار ADSL در ایران دارد.

وی اظهار امیدواری کرد: وزیر ارتباطات با ابزارهایی که در اختیار دارد بتواند مصوبه 181 کمیسیون تنظیم مقررات را برای اعمال تخفیف 20 درصدی به کاربران ADSL در تمام سرویس دهندگان ADSL  اجرایی کند.

وی ادامه داد: برای این کار وزارت ارتباطات ابزارهای تنبیهی در اختیار دارد و در ساده‌ترین حالت می‌تواند از ارائه مشوق‌های بیشتر به شرکت‌های خاطی جلوگیری کند.

 

پروانه‌های شرکت‌های PAP سریعتر اجرایی شود

به گزارش خبرنگار سیتنا، در ادامه این نشست، "ایمان میری" مدیرعامل های‌وب با اشاره به مراحل بازنگری در پروانه‌های شرکت‌های PAP گفت: این پروانه یک سال و نیم پیش مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم این پروانه سریعتر اجرایی شود تا مردم از عقب‌ماندگی‌هایی که به واسطه خدمات انحصاری متحمل شده بودند رها شوند.

 

برخی مشکلات فیلترینگ ناشی از عدم تناسب تجهیزات فیلترینگ با پهنای باند است

شانه‌ساززاده همچنین با اشاره به اینکه فیلترینگ برخی مشکلاتی که در زمینه دسترسی به محتوا در اینترنت رخ می‌دهد به نظر می‌رسد ناشی از عدم تناسب تجهیزات فیلترینگ با پهنای باند باشد، گفت: در خصوص فیلترینگ به دولت پیشنهاد داده‌ایم که شرکت‌های PAP می‌توانند تجهیزات فیلترینگ را خریداری و در شرکت زیرساخت نصب کنند تا تجهیزات و کیفیت تجهیزات متناسب با پهنای باند باشد.

وی همچنین در خصوص گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص فروش اینترنت به کاربر نهایی که 25 برابر قیمت واردات اینترنت گفت: معیار این محاسبه مشخص نیست و در عمل چنین اتفاقی نمی‌افتد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.