کدخبر :11074 پرینت
08 آذر 1392 - 17:07

اسمارت‎فون‎های پرستار تا سال 2017 وارد بازار می‎شوند +مشخصات

متن خبر

پس از چهار سال، اسمارت فون ها چنان «عاقل» می شوند که قادر خواهند بود کارهای صاحبان خود را پیش بینی کنند... « باید بیدار بشی»، « چتر یادت نره، قراره بارون بیاد»، » سر قرار نمی رسی، آن را لغو کردم»... تقریباً به چنین شکلی، اسمارت فون ها با صاحبان خود حرف خواهند زد.

 

به گزارش پایگاه خبری سیتنا (CITNA.IR)، متخصصان کمپانی «گارتنر» در سمپوزیوم متخصصان «آی.تی تکنولوژی» در بارسلون این موضوع را اعلام کردند. این نوع تلفن همراه «پرستاران» واقعی برای صاحبان خود خواهند شد و آنها را از مسائل یکنواخت روزانه خلاص خواهند کرد.

 

برنامه های هوشمند جدید برای اسمارت فون ها طراحی می شود. آنها اطلاعات ضروری را درباره صاحب خود جمع آوری می کنند: کجا می رود، چه می خرد، چه چیزی در «فیس بوک» و یا «توئیتر» می نویسد و غیره و غیره. پس از پردازش اطلاعات، گجت های هوشمند می توانند به جای شخص تصمیم بگیرند و دستیاران روزانه آنها شوند.

 

در شبکه های اجتماعی اطلاعات زیادی درباره کاربران وجود دارد و اطلاعات عمومی نیز مثلا درباره آب و هوا، ترافیک و رویدادها وجود دارد که امکان پیش بینی های گوناگون را فراهم می سازد.

 

آندری میخائیلوک، مدیر اجرایی کمپانی «گورو» در این باره اظهار کرد: اگر امکان آنالیز این اطلاعات به اسمارت فون داده شود و نتیجه گیری لازمه انجام شود و بتوان آن را به اطلاع شخص ذینفع رساند، عالی خواهد شد.

 

از نظر فنی، اسمارت فون می تواند شب هنگام، وقتی شما خواب هستید، با توجه به وضع آب وهوا ، وضع جاده ها را زیر نظر داشته باشد. اگر برف می بارد، وقت بیشتری صرف رسیدن به سر کار خواهد شد و شخص را باید زودتر از معمول از خواب بیدار کرد!

 

به گزارش سیتنا، پرستاران – منشی های الکترونی ممکن است تا سال 2017 وارد بازار شوند. اگر به این نکته توجه شود که در پلت‎فرم های مختلف اسمارت فون ها، دستیاران شخصی جدید ظاهر شوند و از این اطلاعات شخصی استفاده شود، می توان فرض کرد که تا سال 2017 حتما به این هدف برسیم.

 

در همین حال، بیش از یک سال است که سرویس « گوگل نائو» بر اساس محل قرارداشتن کاربر می تواند نوعی پیش بینی کارهای آتی کاربر را ارائه دهد. به فرض اگر شما اسمارت فون را از جیب خود بیرون آورید و در عین حال برای پرواز به جایی به فرودگاه نزدیک می شوید، شما روی تلفن خود، خبر تأخیر پرواز و یا بموقع بودن آن را خواهید دید.

 

چنین گجتی می تواند به صاحب خود کمک کند و بر خلاف نگرانی تعدادی از کارشناسان از حالت دستیار به صاحب کاربر خود مبدل نخواهد شد و او را تحت کنترل قرار نخواهد داد. به این دلیل لازم نیست از کلیپ های ویدئویی درباره اینکه ماشین ها آدم‎ها را به دام انداخته اند ترسی به دل راه داد. با وجود این، هر چه تکنولوژی آی.تی بیشتر وارد زندگی مردم شود، خطرات گوناگونی بروز خواهد کرد.

 

رئیس سرویس رشد استراتژیک « گروپ- آی.بی» در این باره می گوید: کمپانی های بزرگ، این نوع فناوری را تولید می کنند. آنها به کنترل جابجایی مردم می پردازند. اطلاعات اسمارت فون درباره زندگی انسان بحد کافی عمیق است. می داند او کجاست و چکار می کند. به این ترتیب این گونه اطلاعات برای افراد غریبه و ارگان های مختلف قابل دسترسی است.

 

وی ادامه می دهد: خطر جاسوسی که در زمان حاضر نیز وجود دارد بیشتر می شود. این جاسوسی به سطح جدید صعود خواهد کرد. اگر مردم از اسمارت فون استفاده کنند، چنین سناریویی شکل خواهد گرفت که همه ردیاب خواهند داشت و «برادر بزرگ» از همه چیز همه، باخبر خواهد بود.

 

به گزارش سیتنا، با درک این موضوع، خیلی ها از داشتن اسمارت فون و تلفن همراه خودداری خواهند کرد. لینوس توروالدس برنامه نویس مشهور جهان یکی از آنهاست. سازنده سیستم «لینوکس» اصلا از تلفن موبایل استفاده نمی کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.