ضرورت جذب و تربیت سالانه دو هزار نفر نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور گفت: تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است.
به گزارش سیتنا، مرکز پژوهش، فناوری ونوآوری کوانتوم با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییسجمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد.
روحالله دهقانی با بیان این که تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوریهای اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است، گفت: از 10 دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.
معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشرانهای توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و توسعه فناوریهای تحولآفرین و پیشران، موضوعی دلگرم کننده و زمینهساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردیسازی فناوریهای تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکتهای دانش بنیان است و در همین راستا، معاونت علمی از تحقیقات، پروژههای تحقیق و توسعه و شکلگیری شرکتهای نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت میکند.
معرفی ۱۱۰ استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»
رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران اظهار داشت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاهها هستیم. بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت میگیرد و جایگاه آنها در توسعه اقتصاد دانشبنیان کم اهمیت تلقی میشود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاههای کشور هستیم. انعقاد موافقتنامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکتهای دانشبنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیتهای فناورانه ونوآورانه گام برمیدارند.
به اعتقاد معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه فراتر از آنکه که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.
وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار میدهد.
دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل ۱۰۰۰ امتیاز است که تا ۴۰۰ امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنتهای خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانهها و دریافت حمایتهای دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید