امکان دریافت همزمان «درگاه پرداخت اینترنتی» و «اینماد» در بانک صادرات ایران
امکان ثبت همزمان درخواست درگاه پرداخت اینترنتی IPG و دریافت اینماد برای متقاضیان و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی با همکاری بانک صادرات ایران و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی میسر شد.
به گزارش سیتنا، بانک صادرات با همکاری شرکت پرداخت الکترونیک سپهر (پاس) با هدف ایجاد بسترهای لازم برای دریافت هم زمان اینماد و درگاه پرداخت اینترنتی، بهینهسازی، تسریع فرآیندهای حوزه پرداخت و همچنین رویکرد تعاملی با نهادهای متولی از جمله مرکز توسعه تجارت الکترونیکی طی ماههای گذشته امکان ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی را از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی به نشانی http://ecsw.ir فراهم کرده است.
بدین ترتیب فروشگاههای اینترنتی هم زمان با دریافت یا تمدید نماد اعتماد الکترونیکی (مجوز کسب و کار در فضای مجازی) میتوانند از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی بخش «نماد اعتماد الکترونیکی (اینما)» ابتدا اقدام به دریافت اینماد نموده و سپس در بخش «درخواست درگاه پرداخت اینترنتی» به صورت مستقیم، درگاه پرداخت اینترنتی IPG را نیز دریافت نمایند.
با توجه به هماهنگیهای انجام شده با شاپرک و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با ثبت درخواست از این طریق، نیازی به وارد کردن اطلاعات یا ارسال مستندات مجدد در شعب یا سایر مسیرهای قبلی برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی متصل به حسابهای بانک صادرات ایران نیست.
فروشگاههای اینترنتی هم زمان با دریافت یا تمدید نماد اعتماد الکترونیکی میتوانند از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی بخش «نماد اعتماد الکترونیکی» ابتدا اقدام به دریافت اینماد نموده و سپس در بخش «درخواست درگاه پرداخت اینترنتی» به صورت مستقیم، درگاه پرداخت اینترنتی IPG را نیز دریافت نمایند.
با استفاده از قابلیت جدید، متقاضیان درگاه پرداخت اینترنتی میتوانند اطلاعات احراز شده هویتی، دامنه، تلفن ثابت و همراه، نشانی الکترونیکی، نشانی محل کار، نوع فعالیت، کد رهگیری مالیاتی، شماره حساب، شماره شبا و سایر اطلاعات صحتسنجی شده را تنها با یک کلیک از طریق این وب سرویس به شرکت PSP مورد نظر ارسال کنند.
از جمله ویژگیهای دیگر این وب سرویس میتوان به سرعت بخشیدن به فرآیند درخواست و راهاندازی درگاه پرداخت اینترنتی متصل به حسابهای بانک صادرات ایران برای فروشگاههای اینترنتی که درگاه پرداخت اینترنتی سایر شرکتهای PSP و متصل به سایر بانکها را دارند، به صورت همزمان و بدون محدودیت در تعداد درگاه پرداخت اشاره کرد.
همچنین عدم نیاز به مراجعه متقاضیان به شعب بانک صادرات برای ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی، عدم نیاز به ارسال مستندات، اطلاعات و احراز هویت متقاضیان در شعب بانک صادرات ایران و همچنین عدم نیاز به تایید صحت مدارک توسط همکاران شعب، امکان ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی متصل به حسابهای بانک صادرات ایران از طریق سایر شرکتهای PSP و پرداختیار دارای مجوز بانک مرکزی و شاپرک که امکان اتصال به وب سرویس را دارند نیز از دیگر مزایای استفاده از وب سرویس جدید درخواست IPG بانک صادرات ایران است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید