ابراز خرسندی سندیکای صنعت مخابرات ایران از سخنان راهبردی وزیر پیشنهادی دفاع در مجلس
سندیکای صنعت مخابرات ایران با تاکید بر اظهارات راهبردی وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مجلس، خاطرنشان کرد: این سندیکا همواره برای توسعه صنعت ICT نگاهی فرابخشی دارد و از راهبردهای کلیدی که برطرفکننده شکاف های موجود در همگرایی و هم افزایی توانمندیهای داخلی خواهد بود به دقت استقبال میکند و امیدوارانه پس از استقرار دولت جدید و امیر سرتیپ آشتیانی، وزیر محترم دفاع موارد همکاری را پی خواهد گرفت.
به گزارش سیتنا، سندیکای صنعت مخابرات ایران در بیانیهای که در اختیار سیتنا قرار داد، تاکید کرد: سخنان امیر سرتیپ آشتیانی وزیر پیشنهادی دفاع در جلسه امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی پیرامون تشریح برنامه ها، علاوه بر موضوعات دفاعی و امنیتی، در برگیرنده راهبردهای اساسی در حوزه های علوم ، فنون ، صنایع و کسب و کارهای پیشرفته از جمله ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز بود.
سندیکای صنعت مخابرات ایران همواره برای توسعه صنعت ICT نگاهی فرابخشی دارد و از اینگونه راهبردهای کلیدی که برطرفکننده شکاف های موجود در همگرایی و هم افزایی توانمندیهای داخلی خواهد بود به دقت استقبال میکند و امیدوارانه پس از استقرار دولت جدید و وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موارد همکاری را پی خواهد گرفت.
لذا در ادامه به برخی از نکات کلیدی سخنان امیر سرتیپ آشتیانی در تشریح برنامه هایشان اشاره می شود:
۱- وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در راستای وظایف ذاتی و ماموریتی در حوزه های خودکفایی دفاعی و امنیتی، صنعت، انرژی، تجارت، علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی با شناخت تهدیدات، چالش ها و فرصت ها و با رویکرد تحولی در چهار سال آینده به فضل خدا اقدام خواهد نمود.
۲- با لحاظ و توجه جدی به تاثیرگذاری فن آوری های نوین در عرصه های گوناگون و بهره گیری از سامانه های ترکیبی در حوزه های سخت و نرم و پیشرفت های جهشی در فناوری های نانو، سایبری، کوانتوم و فناوری ارتباطات و اطلاعات، انجام امور بر محور برنامه جامع استوار خواهد بود.
۳- به طور قطع و یقین از همه ظرفیت های بخش دولتی و خصوصی، دانشگاه ها، جامعه علمی، شرکت های دانش بنیان و بنگاه های تولیدی برای تامین نیازمندی های حوزه دفاع با بهینه سازی و تقویت سازوکارهای موجود با مشارکت راهبردی و حداکثری، بهره گیری خواهد شد.
۴- بر انتقال فناوری و سرریز توانمندی های صنعت دفاعی به بخش های غیرنظامی و تجاری سازی آنها بصورت هدفمند و منطقی با پرهیز از رقابت با بخش خصوصی تاکید داریم.
۵- بر تعامل نظام مند نخبگان صنعت دفاعی با محیط های علمی ، فناوری و صنعتی و شناسایی چالش های اصلی صنایع مادر و حساس و حل مسائل برای صنایع کشور اعم از دفاعی و ملی اقدام و اصرار خواهیم ورزید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید