برگزاری کنگرهای برای تسریع روند هوشمندسازی نظام اداری و بانکی کشور
رییس کنگره جهانی فناوریهای هوشمند 2018 گفت: کنگره پیش رو پیرو سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و پیرو مصوبه شورای عالی اداری ابلاغی ریاست جمهوری با رویکرد هوشمندسازی نظام اداری و تحول در بانکداری و حرکت به سوی بانکداری هوشمند برنامهریزی شده است.
به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، کاظمیان با بیان اینکه این کنگره 24 و 25 مرداد ماه در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: کنگره جهانی فناوریهای هوشمند 2018 با حمایت وزارتخانهها، سازمانها و دانشگاههای بزرگ کشور و دعوت از مقامات ملی نظیر دکتر سورنا ستاری معاون علمیوفناوری رییس جمهور، مهندس محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر رسول سراییان رییس سازمان فناوری اطلاعات، دکتر محمدرضا عارف رییس مجمع نمایندگان استان تهران و کتر محمد سالاری عضو شورای شهر و ... که با سخنرانی در بخشهای مختلف در مورد موضوعاتی نظیر بررسی اصلاح فرآیندها و هوشمندسازی خدمات دستگاهها و بانکها و نقش و ضرورت آن در پیشرفت کشور به سخنرانی میپردازند، برگزار میشود.
وی در ادامه افزود: علاوه بر مقامات و متخصصان داخلی در این کنگره مهمانان و متخصصان خارجی نظیر "ماسیمیلیانو مندرینی" از دانشگاه میلان ایتالیا، "ولادمیر باتائف" از بلاروس، "یونگ هو بیک" از کره جنوبی، "آندرس کنستانتینیدس" از یونان، "جوزپ میکل پیکه" رییس فدراسیون بینالمللی پارکهای علمی و زمینههای نوآوری اسپانیا، "اینا دیمتروا" از لندن انگلیس و "کارل لیلورد" از استکهلم سوئد نیز حضور دارند تا جدیدترین دستاوردها و تکنولوژیهایی را که در کشورهای پیشگام حوزه فناوری هوشمند بهکارگیری میشود، با ما به اشتراک بگذارند.
رییس کنگره جهانی فناوریهای هوشمند 2018 تاکید کرد: رویکردهای این کنگره دولت هوشمند، شهر هوشمند و بانکداری هوشمند است که از محورهای این کنگره میتوان به اینترنت اشیاء (IOT)، امنیت در نرمافزارهای اداری الکترونیکی، فناوریهای همراه و از محورهای شهر هوشمند میتوان به مدیریت شهر هوشمند، سیستم حمل و نقل هوشمند، بهداشت هوشمند و... اشاره کرد.
کاظمیان یادآور شد: در بخشی دیگر موضوعهایی نظیر کاربردهای IOT در صنعت بانکداری، روندهای آتی صنعت بانکداری، نقش بانکداری هوشمند در شهر هوشمند، امنیت و حریم شخصی در بانکهای هوشمند در بانکداری هوشمند مورد بررسی و واکاوی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در این کنگره نگاه ویژه به جوانان شده و یکی از بخشهایی که با رویکرد جوانگرایی و استفاده از خلاقیت و ایدههای جوانان کشور برنامهریزی شد بخش استارتاپهاست که در آن جوانان و شرکتهای نوپا و خلاق فرصتی دارند تا در حضور مقامات کشور و شرکتهای بزرگ و معتبر ایرانی و خارجی به ارائه ایدههای خلاقانه خود در خصوص فناوریهای هوشمند بپردازند.
وی اعلام کرد: برگزاری پنلهای تخصصی، کارگاههای آموزشی، نمایشگاه جانبی، سخنرانیهای کلیدی و هماندیشی نخبگان با حضور متخصصان و صاحبنظران داخلی و بینالمللی طی دو روز و اعطای گواهینامههای کارگاهها در زمینه شهر هوشمند، امنیت فناوری اطلاعات، اینترنت اشیاء (IOT) و گواهینامه ۱۶ ساعته حضور به شرکتکنندگان از مهمترین برنامههای این کنگره است.
کاظمیان همچنین گفت: مرکز تحقیقات اینترنت اشیا که یکی از مراکز پیشرو در حوزه فناوریهای هوشمند در ایران است، با برگزاری پنلهایی نظیر هوشمندسازی به روش اینترنت اشیا، امنیت اینترنت اشیا و... و سخنرانیهای کلیدی در حوزههایی نظیر هوش مصنوعی و کسبوکار، تجاریسازی اینترنت اشیاه در این رویداد حضوری پررنگ خواهند داشت.
وی اظهار امیدواری کرد که با برگزاری این کنگره بتوانیم گام بلند و موثر در راستای جلوگیری از اتلاف وقت شهروندان در بانکها و تسریع امور بانکی، توسعه کمی و کیفی و تسریع خدمات اداری، ایجاد شفافیت در عملکرد سازمانها برداشته باشیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید