"گوشی هوشمند، وسیلهای مؤثر برای دگرگونی"
یازدهمین دور از "همایش جهانی رسانهها" در شهر بن آلمان با موضوع نابرابریهای جهانی گشایش یافت. بیش از ۲۰۰۰ شرکتکننده بینالمللی این اجلاس درباره برخورد رسانهها با این پدیده در سطح جهان، بحث و تبادل نظر میکنند.
به گزارش سیتنا، اجلاس سهروزه "همایش جهانی رسانهها" امسال با موضوع "نابرابریهای جهانی" گشایش یافت. در این همایش سهروزه که دوشنبه (۱۱ ژوئن / ۲۱ خرداد) آغاز شد، دستکم ۲۰۰۰ نفر از بیش از ۱۲۰ کشور جهان شرکت کردند. در این همایش که بزرگترین کنفرانس بینالمللی در آلمان است، شخصیتهای تاثیرگذار و تصمیمگیرنده در زمینههای سیاسی، اقتصادی، رسانهها، جامعه مدنی و دانشگاهی شرکت دارند.
پتر لیمبورگ، مدیرعامل دویچهوله، در سخنان خود به هنگام افتتاح همایش گفت: «همایش جهانی رسانهها یک پلتفرم منحصر به فرد برای تبادل نظر با خبرنگاران کشورهای مختلف، مدیران رسانههای همکارمان در تمام جهان و حامیان آزادی بیان است.»
وریکا اسپازوفسکا، که مسئول محتوای برنامههای همایش امسال است، ضمن تأکید بر مشارکت و دیالوگ بیشتر در همایش امسال، میگوید بیشتر کسانی که در این اجلاس ثبتنام کردهاند از پاکستان، بنگلادش و کشورهای آفریقایی هستند. حدود 100 خبرنگار از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه توانستهاند برای شرکت در این اجلاس مجوز بگیرند.
مساله نابرابریهای جهانی در ۶۰ جلسه به بحث گذاشته خواهد شد. برای مثال در سطح سیاسی ماریا گابریل، کمیسر امور دیجیتال اتحادیه اروپا، و نیز حامد کرزای، رئیس جمهور پیشین افغانستان، در این همایش شرکت دارند. یکی از مصاحبههای حامد کرزای با دویچهوله سروصدای زیادی به پا کرد. او در این مصاحبه به ویژه پاکستان و ایالات متحده آمریکا را مسئول نابسامانیهای حاکم بر افغانستان قلمداد کرده است.
در یکی از بخشهای عمده دیگر در کنار سایر روزنامهنگاران، یوسف عمر نیز شرکت کرده است. یوسف عمر برای انقلاب رسانهای به کمک گوشیهای هوشمند مبارزه میکند. عمر توضیح خواهد داد که چگونه میتوان از گوشی هوشمند در مبارزه علیه نابرابری بهره برد. او در مصاحبه گفته است: «اگر قلم قویتر از شمشیر است، پس گوشی هوشمند قویترین وسیلهی ما برای دگرگونی است.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید